Hirdetés

Egy anya legnagyobb fájdalma, ha a babája betegen születik. A sokkoló az, amikor nem halálos beteg, de azt látod, hogy nap mint nap szenved, és nem tudod enyhíteni a fájdalmát.

Így élt a kis Morgan is, aki 4 hónapos korától súlyos ekcémában szenvedett. A szülei próbálták enyhíteni a fájdalmait, többször bugyolálták be a csöppséget, de semmi nem segített. Az orvosok sem tudtak segíteni rajta.

A szülők legszörnyűbb rémálma elevenedett meg, mikor az 5 éves gyermek arra kérte szüleit, hogy öljék meg, mert már nem szeretne így élni.

„Amikor elmondtuk az ismerőseinknek, mire kért minket Morgan, a többségük azzal próbált bennünket nyugtatni, hogy nem tudja miket beszél. Pedig az igazság az, hogy nagyon is tudta mit kér tőlünk: könyörgött a halálért. Nem egyszer, hanem nagyon sokszor.” – mesélték a szülők.

A szülők már minden létező gyógymódot kipróbáltak, de nem jártak sikerrel. Fél évvel ezelőtt azonban rábukkantak egy francia kórházra, ahol már kezeltek sikeresen Morganhez hasonló gyerekeket.

A kezelés azonban nagyon sokba került, így az apa egy alapítványt hozott létre. Jótékonysági túrákat szerveztek, hogy összegyűljön a pénz.

Végül sikeresen eljutottak Franciaországba.

„Három hetet töltöttünk Franciaországban, Morgant pedig mintha kicserélték volna. A kezelés előtt a fájdalom miatt legfeljebb másfél órát tudott aludni egyhuzamban, most négy-öt órát alszik. Sokkal nyugodtabb, és a mosoly is visszatért az arcára” – mondja az apa.


Forrás: Daily Mail

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .