MEGOSZTÁS

Ha nem jön a baba kivizsgáltatjuk magunkat, de mi van a lelki háttérrel? A testi okokról már beszéltünk. Az orvosi és házi kezelésekről, arról hogyan tapasztalt ki a tested jelzéseit. Azonban minden fejből indul ki. Tehát a lelki oldal szinte fontosabb, mint a testi.

Hirdetés

Én éveken át próbálkoztam. Minden fontos pontot (amiről beszéltünk) végigjártam. Azonban a lelki oldal nem volt rendben. Ugye mindenhonnan azt halljuk, hogy ne görcsölj a babán. Ezt könnyű mondani, megtenni nehezebb. Megfigyeltem közösségi portálokon is, hogy azok az anyukák (lehet elsőre összejött a baba, de lehet ők is évekig próbálkoztak már) akiknek már van gyermekük, sokszor nagyon durván tudják kezelni a kétségbeesett babára vágyókat. Kinevetik őket a tüneteik miatt. Lenézik őket azért, hogy szinte a testük minden egyes jelét már terhességnek veszik. Pedig lehet nemrég ők is ugyanezt csinálták. Nem is értem mitől változnak meg ilyen gyorsan (tisztelet a kivételnek).

A lelkedet ráhangolni és a tudatodat, hogy babát szeretnél nagyon nehéz. Hiába gondolod azt, hogy de én készen vagyok rá, mindennél jobban szeretném. Minél tovább tart a várakozás, annál jobban inkább az elkeseredés hatalmasodik el rajtad. És ez már egyre távolabb visz a céltól. Én is emlékszem, hogy évek múltán, ha megláttam egy kismamát nem szépen néztem rá. Nem értettem nekem miért nem lehet, ő mitől több, mint én. Én csalódom és csalódom, más meg lehet nem is akarja és rögtön ott van.

endometriozisEkkor kerültem én kórházba (mikor a legjobban kellett volna a pozitív hozzáállás). Kiderült az endometriózisom és a műtét során eltávolították a bal petefészkem 3/4-ét. (azt már írtam, hogy a cisztáim miatt a jobb petefészkem nagy részét egy másik műtétnél már elvették). Az egy hetes kórházi kezelésem utolsó napján már egyedül voltam a kórterembe, ezért hozzám beraktam 3 abortuszra váró nőt. Mindegyiknek volt már babája és vidáman koketáltak mellettem. Várták a műtétet majd este hazamentek. Bennem akkor omlott össze minden. Nekem most mondták, hogy soha nem lehet, ők meg csak így eldobják. (nem vagyok abortuszellenes, mert úgy érzem semmi nem történik ok nélkül és biztos megvan a nyomós érv, azért , hogy miért kell megcsinálni. Persze ha van érv és nem a figyelmetlenség miatt jött a baba).

A lelkem itt volt romokban, a babáról szinte le is tehettem. Ekkor fordultam igazából a lelki dolgok felé(már gyerekkorom óta foglalkoztatott az ezoterika, de most jött a lökés, hogy foglalkozzam is vele, hisz a betegségemről az orvosok sem tudták mitől van, mi a gyógymód, csak kísérletezni tudtak volna, amibe én nem mentem bele. Mert mi van ha rosszabb lesz még egy műtét és arra a méhem is rámegy, ott akkor vége mindennek. Az orvos meg legfeljebb rándít egyet a vállán).

A műtét után elkezdtem járni egy tanfolyamra, mely a meditációt és az ezen keresztüli energia gyógyítást tanította. Hamar kiderült, hogy van érzékem hozzá (azt mondták velem született képességeim vannak), hisz már úgy kezdtem a tanfolyamot, hogy láttam az aurát (csak nem tudtam, hogy azt látom). A tanfolyam során sok mindent megtanultam (erről majd később). Ezért természetesen kezeltem is magam nap, mint nap. Mellé azonban kellett egy jó nagy pozitív hozzáállás is.

Bíztam benne, hogy egészséges vagyok. Tudtam, hogy nem lehetek beteg, nem lehet, hogy ne legyen babám. Minden nap meditáltam kicsit, elképzeltem, hogy a pocakomban van a pici, hogy megszületik, hogy mekkora öröm lesz, ha végre egyszer pozitív tesztet látok. Mellette pedig kezeltem és kezeltem magam. Természetesen kellett a pozitív visszajelzés is. A kórházban megvizsgáltak és közölték a súlyos tényeket. Az energia kezelés hatására, a meddőségi központban (ez kb. 1-2 hónappal a műtét után történt), teljesen egészségesnek mondtak. Átjárhatók a petevezetőim, jó a hormon szintem (holott a műtét után ciklusom sem volt), minden stimmel. Csak a betegség miatt a petefészkeim hiányosak és a beágyazódás kétséges, hisz a betegség a méhnyálkahártya betegsége.

Nem adtam fel. Persze nehéz volt mosolyogni, mikor újra jött a vérzés. Egy nap után már azonban megráztam magam és újra tudtam hinni benne. Sok babás oldalt nézegettem, babafotókat, amiket már végre tudtam mosollyal nézni és nem könnyes szemmel, oldalakon regisztráltam, ahol lelki tippeket adtak, hogy hogyan hangoljam át a lelkem, az agyam.

Így jutottam arra a tippre, hogy minden nap írjak naplót, mintha már itt lenne a baba, hogy miket csináltunk. Pl. ma elmentünk a játszótérre, vagy voltunk az első UH-on, stb. Hangolódj rá a dologra. Ezt az utolsó vérzésem után 1,5 hétig csináltam. Majd jött az elterelés. Jött számomra egy próbatétel. PhD doktorként a disszertációm védése közelgett. Illetve ezekben a napokban volt. Csak erre koncentráltam. Még eszembe jutott, hogy néhány évvel ezelőtt úgy képzeltem, (kívánság füzetbe be is írtam) hogy már pocakosan fogom a védést lebonyolítani, hisz életem egy nagy szakaszát lezárom indulhat végre a baba szakasz (meg persze már nem is voltam „fiatal”).

A védés lezajlott, rajtam hulla fáradság volt. Mindezt a alváshiánynak és a stressznek tudtam be. Majd késett a vérzésem, azonban előző hónapban előbb jött. Ezt is a stressznek tudtam be, majd nagy unszolásra csináltam a tesztet. És itt már a Csoda? bejegyzés következik.

Szóval a Manóm már úton volt a védésen, ahogy szerettem volna, csak még a tudtom nélkül.

Kellett azonban hozzá egy jó adag pozitív gondolat, hogy igenis lehet babám, annak ellenére, hogy az orvosok az ellenkezőjét mondták. Még a 40 héten is elcsodálkozott egy doktornő, mikor megnézett, hogy jön-e már a fiam, hogy ezzel a betegséggel lettem terhes?

Ez csoda. Hát igen ez csoda. De melyik terhesség nem az?

 

Hirdetés

9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nekem van egy jó házi praktikám nálunk bevállt.
  Párunk egyen 1-2hétig minden nap egy kevés halat bárhogy elkészítve.
  Valahol én ezt úgy olvastam, és kipróbáltuk 1,2 hétig mindennap evet egy kicsi halat addi mig le nem jár az 1,2 hét ovszerel csináltuk majd mikor azt elhagytuk neki láttunk már az nap rögtön teherbe estem a most 3hónapos fiammal.:)

 2. kedves vagy, köszönöm, sajnos az én gondolataim mostanában egyre komorabbak, de azért, még reménykedünk…br /üdv. Bea

 3. Nekem is az segített, amikor teljesen átálltam a pozitív gondolkodásra. Mikor már tudtam mosolyogni egy Várandós Nőre, nem pedig irigyeltem. 4 év után ez azért már nagyon nehéz volt.br / Én ezeket mind végig próbáltam, de végül a gondolataim átállítása segített.br /br / Nagyon szorítok, hogy minél előbb Pici Manótok legyen. Szívből kívánom.

 4. kissé szkeptikus vagyok, mi is próbálkozunk már a párommal egy ideje, sajnos sikertelenül, pedig a nőgyógyászom szerint makk egészséges vagyok… ez a torténet lélekemelő.

 5. Köszönöm. Mindenképp meg fogom nézni. Lehet valami kis tájékoztatót is fel lehetne rakni.br / A palástfű teáról én is írtam a 2. részben. Én is ittam. Sajnos kevesen tudják ezt amit leírtál. Sokszor a gyógyszer nem segít, hanem inkább árt. A szervezet meg tudja gyógyítani önmagát. És persze a betegség is lelki eredetű. Az endometriózis is.:(br /br / Nagyon várom majd a híreket Rólad.:)br /br / Gabriella

 6. Persze, nagyon szívesen megosztom. Igazából ezen http://www.hormonharmonia.hu oldalon vettem fel a kapcsolatot egy természetgyógyásszal, és az ő utasításait betartva csináltam végig a kúrát. Egy kenőcsről van szó, ami a mexikói yam gyökér kivonatát tartalmazza, és természetes progeszteron hormon serkentésére készteti a szervezetet. Bőrön keresztül szívódik fel ez a krém. Az endometriosis gyógymódja az, ha a progeszteron szintet emeljük a szervezetben, ugyanis az ösztrogén hormon dominanciája miatt alakul ki ez a betegség. Nagyon fontos, hogy szintetikus hormonokkal csak tüneti kezelést érünk el, ami azt jelenti, hogy amint abbahagyjuk a gyógyszer szedését visszatér a betegség. Ezért fontos, hogy a szervezet saját maga kezdje el a gyógyítást, mert az végleges lesz. Amit még szintén tudok ajánlani, főleg az áldott állapotban lévő kismamáknak, hogy fogyasszanak palástfű teát, mert jótékony hatással van a méhre. Szintén progeszteron hatású. :-)br /Remélem tudtam segíteni, kérlek nézd meg a honlapot amit ajánlottam, mert nagyon jó írások vannak benne. :-)br /Áldás!br /Pavike

 7. Kedves Pavike!br /br / Rettentően drukkolok Neked. Kérlek osszad majd meg velünk, ha sikerült a Pici. Természetesen utána várlak majd a terhesség oldalain is, ahol remélem hozzászólásaiddal szintén segítesz majd a Mamiknak.br / Ha van kedved és időd szívesen vennék egy rövid leírást a kúráról, amit csináltál. Biztos más is hasznát venné. Kitenném a blogra.br /br / Jó egészséget Gabriella

 8. Ez fantasztikus! Csak gratulálni tudok hozzá! 🙂 Nekem is volt endometriosisom, tehát tudom, hogy milyen aljas egy betegség. Azért írom, hogy volt, mert már kigyógyultam belőle! Mert hittem, hogy valamilyen úton-módon gyógyítható. És igazam lett! Egy gyógynövény kúrával sikerült, több mint 6 hónapig tartott, de most egészséges a méhem, és a petefészkeim. Én sem vagyok már mai gyerek, és hasonlóan hozzád átmentem ezeken a lelki traumákon, de érdekes, hogy már én is pozitívan gondolkodom. Még nem csináltam tesztet, de szerintem az is pozitív lesz. 🙂 Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a csodát!br /Áldás!br /Pavike

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..