Sok szülő a fülbevalót is ellenzi, azonban egyre több drámai fotót találhatunk a neten, ahol a babák piercinget hordanak, vagy épp tetoválják őket.

Enedina Vance pár hónapos babájáról posztolt egy képet. Elsőre egy tündéri fülbevalós kislány mosolyog a képeken, aztán az anya többi posztján már látszik, hogy a kisbaba arcán egy piercing van átszúrva.

Hirdetés

Az anya azt mondta „Csodálatos dolog ez az ékszer. A babám ha nagy lesz meg fogja nekem ezt köszönni. Ha pedig később nem fog tetszeni neki, egyszerűen csak kiveszi, nem nagy ügy.

A kisbabák bőre rettentő érzékeny. Ha kis is veszik a pici arcából az ékszert fennáll a veszélye, hogy hegesedés lép fel és egy életre magán viseli majd anyukája ajándékának nyomait.

A posztot nagyon sokan látták, és jelentették a gyermekvédelmiseknek. Az anya azzal érvelt, hogy 18 éves koráig ő rendelkezik a babája teste felett, így jogosan szúratta át a pici arcát. Ilyen alapon valóban ki is tetováltathatja a babáját bármelyik szülő.

Az nem derült ki, hogy ki az, aki ezeket a beavatkozásokat elvégzi egy ilyen aprócska babán. Valószínűleg nem szakember, hiszen ő 18 év alatt nem végez el ilyet. Tehát még a fertőzés veszélye is fennállhat a gyermeknél.

Később az anya már azt állította, hogy Photoshoppal készítette a fotót a piercinges babájáról. Erre azonban nagyon sokan azt írták a posztja alá, hogy az ékszer által ütött gödröcskét az arcán nem tudta volna Photoshoppal megcsinálni.

Hirdetés