Halálra verte egy 25 éves, bokszoló múlttal rendelkező apa a kislányát, mert az néhány matematikai feladatra rossz választ adott. Így akarta túlélésre tanítani.

Brutális dologra derült fény Mississippi államban. Egy 3 éves kislányt életveszélyes állapotban vittek mentőhelikopterrel kórházba. Később kiderült, hogy a 25 éves hivatásos bokszoló apja több alkalommal bántalmazta.

Hirdetés

Az apa elmondása szerint az életre akarta nevelni a kislányt, ezért hetente legalább 5 alkalommal kegyetlenül megverte. És nemcsak kézzel, hanem telefonnal és bambuszrúddal is ütötte a kicsit. A férfi azt mondta, ez egy kemény világ és azért kellett keménynek lennie a gyerekéhez, hogy túlélésre tanítsa.

A kislány az utolsó erőszaknál a fürdőbe menekült, de az apa tovább ütötte – azért, mert néhány matematikai kérdésére helytelen válaszokat adott a kislány. A kórházba súlyos koponyasérülésekkel került, ahol néhány órán belül meghalt.

A rendőrség azonnal letartóztatta a brutális apát. Amikor megkérdezték tőle, hogy egy tízes skálán milyen erővel ütötte a lányát, gondolkodás nélkül rávágta, hogy 10-es erősséggel, hiszen ez az élet kemény és egyedül a kislány a felelőse annak, hogy így kellett bánnia vele.

A kislány anyja – elmondása szerint – semmit nem hallott a történtekből, mivel a szomszéd szobában tv-t nézett.

A rendőrség az anyát is kihallgatta – hogy korábban volt-e tudomása a bántalmazásról. Az anya a rendőrségen összeomlott, őt is kórházba kellett vinni.

Hirdetés