Megrémült a szülésznő attól, hogy a kisbaba nem lélegzik, így nekiállt újraéleszteni. Igyekezete és kitartása nem volt hiábavaló…

Nehéz szülés után halva született egy kislány a Fülöp-szigeteki kórházban. A baba két héttel a kiírt időpont előtt született, de a terhességgel minden rendben volt. A szülés is zökkenőmentesen zajlott le annak ellenére, hogy a kismama sokáig vajúdott.

Hirdetés

A szülésznő amikor meglátta, hogy az újszülött nem lélegzik nagyon megrémült. Felkapta a babát és nekiállt az újraélesztésének. Ez az eljárás azonban egy ilyen pici és törékeny baba esetében veszélyes is lehet.

Pár perc után a kislány szíve még mindig nem vert, ekkor már a szülésznő is kezdte feladni a reményt, hogy a baba felsírjon. De mégsem adta fel, később elmondta, nem tudta volna megmondani a családnak, hogy a kislány nem maradt életben.

Tíz perccel később az orvos abbahagyta a küzdelmet. A kisbabát a kezében tartotta, amikor az kinyitotta a szemét és először életében végre levegőt vett.

Az orvosnő a mai napig nem tudja mi történhetett, hogyan jött vissza a kislány az életbe. A család ezután a csoda után úgy döntött, Teréziának nevezik el a picit. Azt mondták érzik, hogy Istennek tervei voltak vele, ezért térhetett vissza az életbe a baba.

Hirdetés