Tudjuk, hogy létezhet ilyen, mikor nem sokkal egymás után fogant babáknak két apukájuk van. Arról azonban még nem hallottunk, hogy a hármasikrek ilyen eltérő különbséggel születtek volna meg.

A 45 éves asszony mindhárom gyermeke egy időben fogant, de a legidősebb fiú három évvel megelőzte testvéreit.

Gyermekei biológiailag valóban hármas ikrek, hiszen mindannyian egy időben, egy termékenységi klinikán fogantak. “Már a harmincas éveim elején tudtam, hogy a karrierem miatt nem fogok hamar szülni. De a reményt nem adtam fel” – mondja a büszke anyuka, aki első gyermekével, George-dzsal végül mesterséges megtermékenyítés segítségével, 40 éves korában esett teherbe.

“Az orvosoknak sikerült öt egészséges petesejtet eltávolítaniuk, melyeket megtermékenyítettek és lefagyasztottak. Mikor jelentkeztem a beültetésre, az orvosok két embriót ültettek a méhembe, hogy ezzel is növeljék a siker esélyét. Végül csak az egyik embrió élte túl, akit kilenc hónappal később, császármetszéssel hoztam világra” – meséli a nő.

Két évvel később, mikor első gyermeke, George már elég nagy lett, Sarah úgy döntött, újra aláveti magát a termékenységi kezeléseknek és a beültetésnek, mert szerette volna, ha kisfiának van egy testvére, akivel mindent megoszthat. “Ezúttal is két embriót ültettek be, de az első alkalom után nem mertem abban reménykedni, hogy ikreim lehetnek. Teljesen ledöbbentem, mikor az orvosom közölte velem, hogy mindkét embrió életben maradt” – tette hozzá.

Noah és Lilah végül idén januárban születtek, és édesanyjuk szerint bátyjuk kiköpött másai. “Ha majd nagyobbak lesznek, biztos mesélek nekik arról, milyen különleges módon kezdődött az életük, addig azonban élvezem velük az életet.”

Az anyuka nagyon büszke rá, hogy ilyen különleges gyerekei vannak. Hiszen tényleg ikertestvérek, mégis hatalmas a korkülönbség közöttük. Ma már az orvostudomány mindenre képes…

Forrás: Hír 24

Előző cikkHogyan örülnek a testvérek, mikor megérkezik a baba?
Következő cikkNe nézd levegőnek! Hat tanács, hogy miképpen viselkedj gyermeked képzeletbeli barátjával

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .