Egy harmincéves nőt küldtek haza egy angliai kórházból, mikor az bement, hogy beindult a szülés.

Az őt fogadó nővér azt mondta Antonia Kennedynek, hogy neki mindjárt lejár a műszakja, és amúgysem gondolná, hogy ebből mostanában baba lesz, úgyhogy menjen el vásárolni, és pár óra múlva térjen vissza a kórházba.

A kismama megdöbbent a történteken, hiszen már a negyedik gyermekét hordozta a szíve alatt, így tudta, hogy mi történik vele.

A kismama nem akart elmenni, de mivel a személyzet elutasította, mégis elindultak haza. Tíz perc múlva erősödtek a fájások, ezért visszafordultak. A lift előtt elfolyt a magzatvíz, a liftben pedig beindult a szülés.

shutterstock_259875488

Oscart, a kisbabát végül Antonia férje segítette világra. Mikor kinyílt a liftajtó, ott állt egy gondnok és egy fiatal pár a babájukkal. Antoniát nagyon felkavarták a szülés körülményei, de hál istennek mindenki egészséges.

A nő panasszal élt a nővér és a kórház ellen, a szülészet főorvosa elnézést kért, és megígérte, fel fogja keresni az anyukát.

Ez a megdöbbentő eset néhány nappal azután történt, hogy egy 19 éves lányt szintén hazaküldtek, aki végül egy másik kórház mosdójában adott életet gyermekének.

Antonia azt mondta, már nem az első alkalom, hogy így bánnak vele ebben a kórházban, harmadik gyereke születése előtt is hazaküldték, hogy minden rendben.

Előző cikkAmikor etetés közben is aludni szeretne a baba
Következő cikkAz anyja nem akarta – 40 év múlva találkoztak