A kisfiú és édesapja szomorú történetéről már olvashattatok korábban,azonban a sok tragédia mellé társul egy kis öröm is. A pici születése óta rengeteget fejlődött, ezért pénteken végre hazatérhetett a kórházból. Félárva lett egy koraszülött a korona vírus miatt

Az édesapa rengeteg segítséget kapott az ország minden részéről , köszönhetően az Anyák az Anyákért Alapítvány kitartó munkájának. Azonban az élet folytatódik tovább és az édesapának folyamatosan segítségre lesz szüksége. Az autószerelőként dolgozó édesapa egyenlőre nem tud munkába állni, ő gondoskodik a piciről éjjel , nappal.

Az édesapa egy megható posztot tett közzé a facebookon , ahol megköszönte a rengeteg segítséget amit az emberektől kapott. 

Végre együtt itthon💗….Ezúttal szeretném megköszönni mindenkinek a rengeteg segítséget,támogatást,jó szót,amit az utóbbi hetekben kaptam.Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi jó ember van körülöttem, és mennyi ismeretlen, akik mellém álltak a bajban.Apaként biztosan van mit tanulnom, de a Tőletek kapott támogatás óriási erőt ad nekem is, amiért nem tudok elég hálás lenni.

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek.

Az apuka és pici fia számára a gyűjtés nem állt meg, aki szeretné Őket támogatni bármilyen formában , az alábbi lehetőségek egyikén megteheti.

Az Alapítvány számlaszáma:

Anyák az Anyákért Alapítvány

Magyarországról:

Magnet Bank: 1620 0120 – 1853 4991

Külföldről:

IBAN: HU61 1620 0120 1853 4991 0000 0000

SWIFT: HBW EHUHB

Közleménybe ezt legyetek kedvesek írni: Apa és fiacskája

Előző cikkA testén kívül dobog a szíve egy orosz kislánynak
Következő cikkŐrület, hogy valaki szülő akar lenni – egy apa vallomása