Én egyszerűen nem tudom el sem képzelni hogy mi is az a vajúdás! Hogy milyen az h valaki napokig vajúdik! 2014 május 20 ra voltam kiírva! Àprilis 30 àn a férjem kitalálta hogy menjünk együnk egy pizzàt! A pizza jól is esett màr akkor este mondtam h nah én úgy jól laktam reggelre megszülök! A férjem ki is kacagott hogy mit beszélek még van 3 hetem!  Haza mentünk lefeküdtem!

Henrietta Anyukánk vajúdás nélküli szülése!

 

 

Hajnali 4kor arra ébredtem hogy valami szivárog ott lent!  Gondoltam h a magzatvíz lehet keltem a férjem nah ilyenkor mi van! Eltelt pár perc hànyingerem lett! Meg feküdte a pizza a gyomrom gondoltam én! Ki is kéredzkedett! Aztán elkezdtem görcsölni egyre erősebben! A férjem még mindig gyomorrontásra gondolt mondtam nem nem ezek màr fájások! Aztán 6 kor bevitt a kórházba! A dokim megvizsgált azt mondta fél óra szülünk! Természetesen nem vettem komolyan! Bevittek a szülőszobàba 50 perc alatt meg is volt a baba! De semmi rossz élményem nincs 3at nyomtam és kész is voltunk! Mindenkinek ilyen gyors és könnyű szülést kìvànok!

2014 Màjus 1 én 6 óra 50 perckor megszületett a gyönyörűsègem 2800 grammal és 51 cm-rel! 21 hónaposak vagyunk 

Előző cikkBerta Renáta 19 éves Anyukánk szüléstörténete
Következő cikkÚj fejezet a párkapcsolatban – szex a szülés után

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .