Néhány évvel ezelőtt Amerikában egy férfi „találta fel” a gyors meggazdagodás lehetőségét. Egy csodaszert kezdett árulni, ami szerinte elpusztítja a szervezetben levő baktériumokat, vírusokat, gombákat, de gyógyítja a rákot és egyéb más betegségeket is. A szert cseppenként kell alkalmazni, azonban az adalékok között hipót is találunk.

Hirdetés

A Master Mineral Solution nevű koktél – ami a férfinak hihetetlen pénzt hozott- nátrium- kloritból és citromsavból áll. Ez a két összetevő azonban egyben kezelve ipari erősségű fehérítőnek felel meg. Tehát tulajdonképpen akár hipót is itathatnánk a beteggel. Egy ilyen keverékben még a ruhákat sem szabad sokáig áztatni, mivel szövetkárosodást okoz. Képzeljük el, mit tesz a szervezetben.

Angliában már több szülőt is kihallgattak a rendőrök, akik hasonló keverékkel veszélyeztették a gyerekük életét. Ennek ellenére a közösségi oldalakon virágzik a szer rajongóinak csoportjai. Akik természetesen a kicsiknek is adnak a veszélyes szerből, amit több országban már betiltottak. Ennek ellenére interneten még kapható és sokan használják is.

Az egyik szülő mindennap 16 dózist adott a kisfiának ebből a csodaszerből, mert azt hitte meggyógyítja az autizmust. Mások szerint nyugodtabbá teheti a gyerekeket ez a koktél.

Hirdetés