dress_baby_for_summer

Hirdetés

6 hónaposnál fiatalabb csecsemők még nem képesek szabályozni a testhőmérsékletűket, így sokkal hamarabb túlmelegednek és könnyebben megfáznak. Adj a pelenka fölé egy jól szellőző, könnyű és világos színű polót. Ha nagyon meleg van, akkor maradhat a baba csak a pelenkában. Tartsd a babát árnyékban, ezáltal elkerülöd, hogy leégjen.

Legyen kéznél egy vékony takaró, amikor kinti melegből bementek egy hűs (légkondis) szobába. A hirtelen hőmérséklet változásától megfázhat a baba. Kerüld a szintetikus anyagokat. A természetes anyagok, mint a pamut vagy a vászon, sokkal jobb szellőzést biztosítanak.

Remélem hasznos volt?
_____________

Ha tetszett osszd meg az ismerőseid között 🙂

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok. Kérlek, hogy néha like-old vagy kommenteld és osszd meg a bejegyzéseimet, különben a Facebook nem osztja meg feléd a friss tartalmat!

Köszönöm szépen!

Napszúrás Mire figyeljünk… UV sugárzás

Terhesgondozás

 

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .