Mi az oka annak, hogy a gyerekek születése után megromlik a házasság?

Hirdetés

A házasságkötés után egy évvel alábbhagy a szerelem, ha jönnek a gyerekek az egy újabb vízválasztó a kapcsolatban! Sok nő elköveti azt a hibát, hogy a szülés után abszolút elzárkózik az intimitastol, és ez nem a férje miatt baj, persze a férfinek is hatalmas gond ez, de a nőnek is! Ha megszűnik NŐNEK lenni, ha pusztán csak anya lesz! Huzamos idő után ebből az állapotból nagyon nehéz visszajönni!

 A férfi is a hozzáállásával  rontja a házasság esélyeit, ha nem törődik semmivel, kicsapongó, vagy nem veszi ki a részét az otthoni teendőkből és a gyerekekkel sem törődik túl sokat! Ez a két dolog, mint a nők mint a férfiak részéről, egy idő után biztosan megöli  házasságot! 

Egy jól működő házasságban, ahol mindenkinek megvan a maga szerepe, feladata és kellőképpen értékelik, nem kerülhet be a képbe harmadik személy, de ha ezek a dolgok hiányoznak jön a baj!

Ha nincs meg a kölcsönös tisztelet, elismerés és támogatás, nincs értelme tovább egy közös úton haladni! Nincs hibás, mármint hogy csak az egyik fél hibás, ha egy házasság zátonyra fut, arról mindkét fél ugyanúgy tehet! Kivéve ha valamelyik tag a házasság előtt is csapodár volt, mert akkor nincs rá garancia, hogy a házasságkötés után megváltozik! 

Hirdetés