nicole kidman

Hollywoodi sztárok mesélnek arról, mit éltek át a szülés közben.

A hírnév és a gazdagság megkönnyíti az ember mindennapi életét, azonban a terhesség alatt fellépő reggeli rosszullétek és szülés közbeni fájdalmak nem válogatnak.

Habár sokakra különleges emberként tekintünk, a valóságban ők is ugyanolyan emberek, mint amilyenek mi vagyunk. Sokszor hallottunk különféle botrányokról, amit híres emberek követtek el, most pedig a szülés került terítékre.

Kate Hudson

sztár, fotó, Kate Hudson

„Annyira emlékszem, hogy az orvosom és az anyám (Goldie Hawn) lámpával a fejükön álltak felettem. Az anyám hozott egy magnóliát, majd elkezdte magyarázni, hogy képzeljem, ahogy a micsodám kivirágzik, mint egy magnólia.”

Zoe Saldana

sztár, fotó, Zoe Saldana

„Szülés közben a tested gyakorlatilag egy traumán megy keresztül, és nehéz ezt olyannak elmagyarázni, aki még nem élte át. Az én esetemben gyakorlatilag minden borult, a pajzsmirigyemtől kezdve a vérlemezkékig. A testem kifordult magából, miután a srácok megszülettek. A visszarázódás szinte lehetetlennek tűnik, de tudom, hogy nőként, most pedig már anyaként nem adhatom fel.”

Nicole Kidman

sztár, fotó, Nicole Kidman

„Leginkább a sírásra emlékszem. Amikor a gyerek megszületik, valami egészen mélyről fakadó sírás tör rád, ezt mondta a férjem is. Mivel videóra vettük a szülést, visszanéztük, és hallottuk is. Minden alkalommal, mikor megnézem, újra átélem.”

Miranda Kerr

sztár, fotó, Miranda Kerr

„Gyakorlatilag azt éreztem, hogy meg fogok halni, egy ponton pedig elhagytam a testem. Néztem magamat, ahogy ott fekszem, és hihetetlen fájdalom járt át.”

Kate Winslet

sztár, fotó, Kate Winslet

„Sosem beszéltem erről, mert inkább próbáltam elfelejteni. Mia sürgősségi császárral született, de én mindig azt mondtam, hogy természetes szülés volt, mert sokkolt a tény, hogy nem tudtam rendesen szülni. Bénának éreztem magam, hisz egész életemben azt hallgattam, hogy milyen széles csípőm van, könnyen fogok szülni. Állítólag ha a szülést kibírod, mindent kibírsz. Mivel én nem szültem, úgy éreztem, nem tartozhatok az erős nők közé.”

Jessica Alba

sztár, fotó, Jessica Alba

„Nem üvöltöttem, mert gyakorlatilag zenben voltam. Csodálatos volt. A vajúdás olyan volt, mint egy meditáció.”

Angelina Jolie

sztár, fotó, Angelina Jolie

„Egy kis kórházban voltunk Afrikában, amikor Shiloh megszületett. Azt hiszem, más nem is volt akkor a kórházban. Egy kis falu volt, és csak mi hárman léteztünk A legjobb dolog volt az életemben. Csodálatosak voltak az orvosok és a nővérek, az egész nagyon meghitt volt. Császármetszésem volt, és elképesztő dologként éltem meg. Nem éreztem úgy, hogy feláldoztam volna magam, és nem éreztem fájdalmat sem. Hihetetlen, hogy milyen csodákra képes az emberi test.”

Beyoncé

sztár, fotó, Beyoncé

„Amikor összehúzódásaim voltak, elképzeltem, ahogy a gyerekem áttolom egy nagyon nehéz ajtón. Előttem volt, ahogy az a pici baba keményen dolgozik, így nem tudtam a saját fájdalmamra koncentrálni.”

FORRÁSCosmopolitan
Előző cikkMi lenne, ha soha többé nem kellene pelenkázni?
Következő cikkHatalmas hajzuhataggal született a japán kisbaba