Éheztették, bútorokhoz bilincselték, megalázták a gyerekeiket azok a horrorszülők, akik most bíróság előtt állnak Kaliforniában. Éveken át terrorban tartották mind a 13 gyermeküket, akik közül a legkisebb csupán 2 éves volt.

A család ellen akkor indult nyomozás, amikor a 17 éves gyereküknek sikerült kijutnia a családi házból, aki értesítette a rendőrséget. Még a tapasztalt nyomozókat is sokkolta a látvány, ami a házban fogadta őket. Az elhanyagolt gyerekek láncra verve egy sötét szobában feküdtek.  A férfi ügyvédje azonban maximálisan kiáll a védence mellett.

 “Az ügyfeleim ártatlannak vallják magukat és én ezt maximálisan tiszteletben tartom. A legszigorúbb védelmet biztosítjuk neki. Hiszen ez az ügy a bíróságon zajlik és nem a médiában”

A tárgyaláson a megyei ügyész kifejtette, hogy a 13 gyerek mindegyike alultáplált volt. A 12 éves kisgyerek súlya egy hatévesének felelt meg. A 29 éves áldozat pedig alig volt 37 kiló. A megyei ügyész, azt állítja, hogy a bizonyítékok alapján kiderült, hogy sokszor még a szükségüket elvégezni sem engedték láncok nélkül.

A környéken élőket sokkolták a hírek. Azt mondják nem tudták elképzelni, hogyan tehették ezt a szülők. A szomszédok is a közösségi oldalról értesültek, mi történt a közvetlen közelükben.  Azt mondták, tudták, hogy több gyerek is él a szomszédban, de hogy terrorban élnek, azt nem gondolták volna. Hiszen jó embereknek ismerték meg őket. Egymást kedvesemnek szólították és az látszott, hogy gondoskodó szülők lehetnek.

Az 57 éves férfit és 40 éves nőt 12 kínzással, 12 fogva tartással, 6 gyerekbántalmazással és 6 eltartott felnőttel szembeni visszaéléssel vádolják. A büntetésük 94 évtől életfogytiglanig terjedhet.

Forrás: Independent

Előző cikkPókember mentette meg az erkélyről lógó négy éves kislányt!
Következő cikkA professzor vigyázott a hallgató babájára