Hirtelen megindult a szülés egy lousianai kismamánál, aki így csak a tízéves kisfiára számíthatott, hogy segítsen levezetni neki a szülést.

Egyre többször olvasni azt, hogy otthon születik meg a kisbaba. Sokszor ugyanis olyan gyorsan érkeznek a picik, hogy már a mentők csak a szülés végére érkeznek ki a házhoz.

Hirdetés

Ashly a lousianai kismama még csak a terhessége 34. hetében járt, így nem gondolt a szülésre. 10 éves kisfiával és 11 hónapos kislányával volt otthon, amikor a fürdőszobában elfolyt a magzatvize. Pár pillanat múlva már a baba feje is láthatóvá vált, annyira gyorsan szeretett volna megszületni.

Az asszony párja már nem volt otthon, dolgozni ment így csak a 10 éves fiára számíthatott a kismama. Az asszony a szomszédos szobában levő nagymamához rohant, hogy hívja azonnal a mentőt. A nagymama azonban másban nem tudott segíteni, mivel egy műtét után épp lábadozott otthon. Így a kisfiú maga vezette le a szülést.

A baba villámgyorsan megszületett, azonban nem lélegzett. A kisfiú ekkor ösztönösen felkapott egy orrsprayt és kitisztította vele az újszülött légutait. A kisbaba ekkor felsírt. Mire kiérkeztek a mentők az újszülött már teljesen jól volt. Megfigyelésre azért kórházba vitték.

Hirdetés