A reklámok egész nap bombáznak az ajánlataival.Így néznél ki, ha a reklámok szerint élnél! Azt hiszed az élet tényleg olyan, amilyennek a reklámban látod. Mi megmutatjuk, milyen lennél, ha bedőlnél a hirdetéseknek.

A reklámok az elkeseredésedre, a vágyaidra hajtanak. Azt sugallják akkor leszel boldog, ha több tárggyal veszed körül magad. Láthatod, hogy a boldog emberek vékonyak, mosolyognak, sikeresek. A családjuk tökéletes. A párja minden nap virággal várja és emellé még szívesen is takarít otthon.

 

 

Aztán hazamész és a párod nem hozott virágot. A mosogatás is megint rád marad. A tükörbe nézve pedig egy leharcolt, karikás szemű lény néz vissza rád. Persze, hogy megveszed a reklámban hirdetett terméket, hiszen majd ettől leszek boldog. De tényleg boldog leszel tőle?

Ilyen lenne a napod a reklámok szerint

Így néznél ki, ha a reklámok szerint élnél!Mosolyogva ébredsz. Megsimogatod a tökéletesen fehér ágyneműd tetején fekvő tökéletesre fésült macskádat. Aki dorombolva válaszol. Te kilibbensz a konyhába még mindig mosolyogsz. Itt már vár a pasid, aki álmaid netovábbja félmeztelenül. Kéjesen rád néz és nyújtja feléd a még gőzölgő kávét. Kettesben elszürcsölitek, majd elvonultok az éppen most kipucolt 20 nm-es fürdőszobátokba. Ahol erotikusan végigszappanozzátok magatokat. Használjátok az összes hajnövesztő, hajserkentő, hajdúsító sampont és balzsamot.

Majd törölközés után kiemeled a mosógépből a vakítóan fehér ingedet, melyet vasalni sem kell. Hiszen a mosógépben vízkő sincs nem hogy gyűrődés.

A munkába indulva egyetlen dolog veheti a kedvedet, hogy rád törhet a hasmenés, vagy esetleg a sűrű vizelési inger. Ezt azonban egy folyton táskádban levő gyógyszerrel könnyűszerrel orvosolod is.

Így néznél ki, ha a reklámok szerint élnél!A munkádban sikeres vagy. Nincsenek visszereid, pedig ülő munkát végzel. Pár óra meló után pedig mosolyogva válsz el a főnöködtől, beülsz a legújabb típusú kocsidba és egy üres városon átautókázol- szigorúan énekelve közben – a gyerekeidért az iskolába.

Itt három tökéletesen egészséges, jól nevelt és makulátlanul tiszta gyerek szalad feléd, akik azonnal kapnak egy szelet csokit. Amit persze nem kennek szét a ruhájukon.

 

Mikor hazaértek együtt az egész család. A vacsora már készen van, ami minimum két fogásos. Nem baj, ha nehéz étel, hiszen van otthon gyógyszer a gyomorfájásodra is.

Így néznél ki, ha a reklámok szerint élnél!Közben elered az eső, pedig a kutyát így is ki kell vinni. Sebaj, hiszen  ezt a párod csinálja, és amúgy is van otthon egy egész patikányi gyógyszer minden betegségre, megfázásra. Miután apa meghűlését mosolyogva kikezelted és a lakásban sehol nem halmozódott fel több tonnányi taknyos papír zsebkendő észreveszed, hogy megjött a havi vérzésed. Ennél nagyobb öröm nem is érhet, hiszen most fogsz akkor elindulni egyet úszni, salsázni és még az éjjelt is a legszexibb hálóingedben töltheted.

 

Így néznél ki, ha a reklámok szerint élnél!Éjjel persze tökéletesen kipihened magad a legújabb párnádon, ami felveszi a fejed alakját is, sőt akár esti mesét is dúdol, ha kell. A pasid melletted nem nyáladzik és nem is horkol. Egyszerűen csak forrón átölel- és ismét egy félmeztelen szexistenné változik. Akinek nem elég, hogy nincsenek potenciazavarai, de lábgombája sem. Csak arra vár, hogy te életed legszebb éjszakáját töltsed el vele.

Hát ilyen lenne az életed, ha a reklámok szerint élnénk. Lehet nem lenne unalmas, de tényleg ezt szeretnéd?

Előző cikkBabonák a fogantatásról
Következő cikkA Vér nem válik vízzé! Megdöbbentő fotók!