Sokan állítják, hogy az Indigók első úttörői már az 1950-es 60-as években megérkeztek, (ezek a gyermekek „fogyatékkal” születtek, ezzel mintegy megalapozva a világon az együttérzés és az odafigyelés, törődés elfelejtett momentumait) de nagyobb hullámban a 70-es 80-as évektől születtek le a Földre. Temperamentumosak, elkötelezettek, impulzívak. Jó ítélőképességgel, erős intuícióval rendelkeznek. Sokszor olyan képességeik vannak, amiket képesek felnőve is megtartani, ha nem érik őket elnyomó hatások. Ilyen adottság lehet például az auralátás, telepátia vagy a szellemek érzékelése is, vannak köztük akik pedig előző életeikre emlékeznek. Bár ez már a Kristály gyermekekre is jellemző. Nem szabad ilyenkor elhessegetnünk a témát, ha gyermekünk vagy ismerősünk ezekről beszél. Sokan még ma is inkább „bolondnak” nézik azokat, akik az élményeikről beszélnek.

Ezekért, a képességeikért ők már hosszú életek alatt megküzdöttek, és most azért birtokolják újra azokat, hogy felnőve embertársaik segítésére alkalmazzák küldetésük beteljesítése végett.

Indigó gyerekek jellemzői 2. részHa gyermekünk beszámol hasonló képességekről ne seperjük le a témát és ne kezeljük gyermeki butaságnak.

Az Indigók nagyon erősen küzdenek azért, hogy jobbá tegyék a világot, ezért lehetnek nagyszabású terveik is. A hiperaktivitás is jellemző lehet rájuk, mert mindent azonnal szeretnének. Legbelül tudják, hogy kik ők, ezt képviselik is, ezért fensőbbségesnek tűnhetnek. Emiatt általában nincs önbizalom-problémájuk. Fontos számukra a kreativitás. Érzékenyek és rendkívül együttérzők. Őszinték, nyíltak és függetlenek.

Teljes mértékben tisztában vannak Önmagukkal és azzal, hogy egyensúlyt kell teremteniük önmaguk és a környezet között. Nagyon erősen kötődhetnek a természethez, az állatokhoz. Tudják minden élet értékes és minden életet védeni, óvni kell.

Ezért gyakran a városi élet nem a legmegfelelőbb számukra. Kényelmetlenül érzik magukat illetve tudják hol lenne a helyük. Hisz a város nem mindig nyújt megfelelő teret rejtett energiájuk alkalmazására.

Indigó gyerekek jellemzői 2. részMeglepő módon könnyen kommunikálnak az állatokkal más gyermekekkel, a természettel magával.

Tehát az Indigók (akik már nem gyermekek), új mintákat mutatnak, és adnak át. Közülük kerülnek majd ki a jövő béketeremtő politikusai, és a természet egyensúlyát helyreállító tudósok.

Az indigók legfőbb feladata, hogy rámutassanak a régi, idejétmúlt, korlátozó mintákra, s azért jöttek, hogy lebontsák és eltávolítsák ezeket.

 

Előző cikkMiért jó ha hisztizik a gyerek?
Következő cikkBabatervezés mesterfokon

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .