Sokan állítják, hogy az utóbbi 10-15 évben született gyerekek voltak Indigó gyerekek, azonban Indigók legnagyobb csoportja 1975 és1995 között született. (Ez épp a mi generációnk, akik most szülővé váltunk. Nem tudom emlékeztek-e az előző írásra, ahol leírtam, hogy a Kristály gyerekek legtöbbször Indigó szülőt/szülőket választanak maguknak.)

Ezek a gyerekek (Indigók), az elődeikhez képest nagyon megváltoztak. Bár a legtöbb szülő úgy gondolja, gyermeke különleges, valóban egyre több a korához képest érett bölcsességgel, különleges tehetséggel és képességekkel, kreativitással, intuitivitással megáldott, földöntúli szeretetet sugárzó, újszerűen viselkedő gyermek.

Minden ember testében és a teste körül egy energiamező (aura) található. Ennek a testhez közeli rétegei a pillanatnyi fizikai és lelki állapotot mutatják. Ez a réteg ezért gyakran változik. Azonban minden emberre jellemző egy adott szín, ami rá jellemző, tehát az aurájának a fő színe. Ez a burok az ember spirituális fejlettségéről, az egyén igazi természetéről árulkodik. Ez ma már speciális fényképezőgépek segítségével megnézhető.

indigó aura
indigó aura

Akik látják az aurát illetve annak színét (ugyanis ez egy külön képesség. Az emberek – még ha veleszületett képességeik is vannak – feladatot töltenek be, vannak olyanok, akiknek az aura látás a feladatuk. A színéből ki tudják szűrni a betegségeket, a lelki bajokat. Én pl. személy szerint a színt nem látom – kristály vagy fehér színűnek látom, csak nagyon kivételes esetben látok színt is -, azonban az aura vastagságát igen. Nekem azonban nem az auralátás a feladatom.:)), ők azt vallják, hogy 1975-től egyre csökken a piros aurájú emberek száma és átveszik a helyüket az Indigókra jellemző színű aurájú emberek. ( Azonban az auráról majd még lesz szó.)

Az indigógyerekeknek (de nevezhetjük most már felnőtteknek is) sok sötét liláskék szín van az aurájukban. Ez a homlok, vagy 3. szem csakra színe is. E csakra felel a tisztánlátásért, az energiák érzékeléséért. Az indigógyerekek nagy része pedig rendelkezik ezzel a képességgel.

A következő részben megtudhatod mi jellemző az Indigókra.

én ezt látom
én ezt látom
Előző cikkMost a legfontosabb maradt meg nekünk , a szeretet
Következő cikkÉlve főzte meg a rossz gyerekeket, mielőtt felfalta őket az izlandi óriásasszony!

1 hozzászólás

  1. Nagyon érdekes, olvasmányos ez a blog. Rengeteg jó tanácsot tartalmaz. Süt belőle a szeretet és az erő. Érdemes olvasgatni! És nem csak kismamáknak!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .