A legújabb tervezésű babakocsit már okosbabakocsinak tervezték a gyártók. A mai modern világban úgy gondolták, hogy az anyukák több mozgási lehetőséget kapjanak, így a kezük is legyen szabadon.

Hirdetés

A Smartbe egy intelligens kocsi. Három különböző vezetési módja vagy. Hagyományosan is tolható, de erre egy elektromos meghajtás is rásegíthet. Így sokkal könnyebben lehet közlekedni a babakocsival. Természetesen önálló vezetésre is képes, így fognod sem kell majd.

A kocsi elsőkerék meghajtású és automata fékrendszert is beépítettek. Természetesen az alkotók gondoltak a babákra is, így automatikus ringató funkciót is tartalmaz. A modern mózeskosár védi a gyermeket a napfénytől, de a kinti hőmérsékletnek megfelelően a kocsi belsejét egy hőfokon tartja.

Az anyukáknak a kocsi összecsukásával sem kell bajlódniuk, mivel azt is önállóan elvégzi. A kocsit fel kell ugyan tölteni, de egy töltéssel hat órát képes sétálni a picivel.

Az alaptípus körülbelül 270 ezer forintba kerül. Azonban amelyik minden funkciót tartalmaz, az közel 1 millió forintot ér.

Forrás: propeller

Hirdetés