Most még nyár van, kint süt a nap ( többnyire), csicseregnek a madarak és a levegőben sajtos tejfölös lángos illata terjed!

Hirdetés

 Csodálatos időszak, bár mi szülők nagyon várjuk a nyár véget, főleg most! De a tévében, a neten, az újságban a repülőgép után kötött transzparenseken azt látjuk, halljuk, olvassuk, hogy jön a második hullám, mármint nem személy szerint az én első és hamisíthatatlan prototípus holttestem, hanem a Corona vírus második próbálkozása!  Újra jöhet a digitális oktatás, nem lesz óvoda, bölcsőde, ennek köszönhetően anyák milliói csapnak fel öngyilkos merénylőnek! 

Te mit fogsz csinálni? Hogy éled túl a következő időszakot? Én jelenleg az összes létező webshopban új vagy kevésbé használt idegrendszert keresek, de sajnos hónapok óta készlet hiányos!  A márciustól júniusig tartó időszak elég ismerettel látott el, hogy tudjam mi vár rám! Úgy gondolom, hogy a négy fal közè, két energiabomba gyerekkel összezárva, a vírus lesz a legkisebb bajom! Ahogy az anyák többségének is! Egyikünk sem tiktok sztár, aki egymaga ül csendben és a legnagyobb békességben otthon, jógázik, home videókat csinál, és pihen! Ohhh nem! Mi megbolondulunk, intenzíven. Nem elég a házimunka, a Home office, jön a tanulás, mondókázás, só  gyurma gyártás otthon!

 Nem tudom mivel készüljek a szeptemberre, vegyek egy borospincét amihez a lakásból vezető alagutat ássam ki addig, vagy produkáljak olyan betegséget amire három havi nyugtató adagot , gondolkodás nélkül felír a háziorvos?! 

Nem tudom mi lesz, egyenlőre nem is érdekel, most még élvezem a meleget, ha van, a madarakat ha jönnek és a lángost ha jut rá! 

Hirdetés