Szeretném megosztani veletek az én szüléstörténetemet!

Hirdetés

Nagy-nagy izgalommal vágtunk bele a babaprojektbe a férjemmel az esküvőnk után rögtön. Ott volt bennünk a félsz, hogy nem fog sikerülni, mert sajnos nagyon fiatalon -15 évesen-, időben elkapott méhnyakrákot diagnosztizáltak nálam. Megműtöttek, és akkor az orvos azt mondta, hogy a műtét sikerült, a méhem megmaradt, de nem valószínű, hogy valaha is lehet gyermekem. Ez hatalmas törés volt az életemben.

Juhász Erika szüléstörténete! Méhnyakrák után boldogság!5 év tünetmentesség után sajnos mielőtt gyógyultnak nyilváníthattak volna, újra rosszak voltak az eredményeim, azt mondták megint műteni kell, de én ekkor orvost váltottam. Mondtam, hogy babát szeretnénk hamarosan, mert 2 hónap múlva esküvő, és készen vagyunk rá. Azt mondta, hogy jó, próbáljuk meg, nem valószínű, hogy sikerül, de nincs kizárva.

És 4 csalódott hónap után végre ott virított a 2 csík a tesztemen, gyönyörű erős 2 csík!!! A férjem este ért haza továbbképzésről, és én úgy vártam őt, hogy szemceruzával a pocakomra rajzoltam egy babát, és felé írtam: APA MEGÉRKEZTEM!!! 

Akkor volt sírás-összeborulás, hatalmas öröm.

A mélyen fekvő lepény miatt veszélyeztetett, ám annál gyönyörűbb volt a várandósságom. És a 39. héten hajnalban megindultak a fájások. 12 óra vajúdás után farfekvés miatt császármetszéssel megszületett a mi makk egészséges és gyönyörű kisfiunk 3350g, 56cm-el! Hihetetlenül boldogok vagyunk azóta, és fontos megemlítenem, hogy a kisfiam meggyógyította a méhemet, azóta tökéletesek az eredményeim.

És happy end-ként megemlíteném, hogy 17 hónappal a kisfiam születése után újra 2 csíkosat pisiltem!!! Most 24 hetes a Pocaklakóm, és vele is minden a legnagyobb rendben van! Így lettünk mi annyi átsírt, csalódott nap után, alattomos betegségből kigyógyulva szülők!
Köszönöm, hogy megoszthattam a történetemet!

 

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Jaj, Istenem!Annyira jó ilyen gyönyörű történetet olvasni!Gratulálok a két picúrhoz!És örülök, hogy sikerült legyőznöd (ennyire fiatalon, te Jó Isten) a betegséget is!Tudom, milyen érzés benne lenni! (nekem nem ilyen volt) Nagyon sok boldogságot, egészséget és örömöt kívánunk életetek végéig :)<3

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .