A héten csúszott az analízisem, mert a megadott időben már szívhang vizsgálaton voltam Bálinttal. Így egy héttel később mentem pótolni a találkozást.

Mikor beértem hozzá szaladt felém, a nyakamba mászott és bújt. Mondta az analízis vezető azért, mert sok idő kimaradt. És most ezekben a hetekben – már a szülés közeledtével – minden baba újra nagyon anyás lesz.
Mivel az anyák ekkor már sokat foglalkoznak a szülés gondolatával, ez kivetül a magzatra is.

A cirógatás után elszalad a Fiam és hozott egy lego építményt. Mondta, hogy teljesen egyedül csinálta. Nagyon büszke voltam rá, ezt ki is fejeztem neki – a mai napig imádja a dicséretet, ha épp produkálja magát, akkor körülnéz, hogy mindenki figyeli-e.
Megkérdezte, hogy a családban másnak is tetszene-e amit épített. Mondtam, hogy persze. Láttam rajta, hogy nagyon büszke magára.

kapcsolatanalízis

Ezután zsírkrétákat láttam és azt, hogy színez Bálint. Egy képet rajzolt, mondta, hogy a nagyinak csinálta. Majd gyorsan nekilátott egy másiknak is. Úgy tűnt, mintha mindenkinek akarna készíteni egy képet. Persze mindegyik után nagy nagy puszit kapott. Örült, hogy dicsérem.
A rajzolást megunva visszajött a nyakamba. Mikor le akartam tenni a földre, akkor nyűgössé vált. Azt mondta a vezetőm, hogy fel kell töltődjön velem. Ezért inkább babusgattam, puszilgattam.

Ekkor láttam igazából először tisztán az arcát, de nem tudtam kire hasonlít igazán.

Sajnos gyorsan eltelt az egy óra. Mennem kellett. Bálint nem akarta, hogy menjek, most először. Mondtam, hogy másnap újra jövök – mert pótolom a hiányokat -, de ettől függetlenül nagyon szomorúnak láttam. Csak ült egyedül a földön.

kapcsolatanalízisHihetetlen szomorú voltam. A szívem szakadt meg, hogy el kell jönnöm. A hazaúton is majdnem sírtam.

Este még egy szívhangvizsgálatra kellett mennem. Ott újra lementem Bálinthoz, mert nagyon aggasztott, hogy délelőtt ott kellett hagyjam.
Rögtön az ölembe jött és pihenni akart. Pedig mondtam, neki, hogy most mutassa meg nekem, milyen ügyesen ugrál. Egy gumiasztalt képzeltem el, amin ketten ugra-bugrálunk. Hisz a szívhanghoz nem jó, ha alszik.
A szívhangon látszott, hogy Bálint pihen, mert szinte semmi jelét nem adta a monitoron, hogy mozogna.
Ezért elkezdtünk játszani, hogy fel-fel dobálom. Ez tetszett neki, olyannyira, hogy már kellett neki ismét szólnom, hogy most már inkább álljunk le, mert a vonalak lemásznak a szívhangot mérő papírról.

Így újra visszajött az ölembe, ebben a pillanatban a szívhang is szépen normalizálódott.

 

Előző cikkEgy aprócska novemberi megfázás! A számok és a betűk bűvöletében!
Következő cikkMindkét Dunába esett kisgyermek meghalt!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .