Nemcsak nekünk okoz gondot a babánk nevének kiválasztása. Ezzel minden nő így van a világ minden táján, legyen az híresség vagy Kate-Winslet-2--ahétköznapi ember.

Kate sincs ezzel másként. Igaz már nem első gyermekét várja, mégis hónapokig töprengett mi legyen a kisbaba neve. Hiába a színésznőnek minden gyermekénél okosan kellett döntenie, hisz mindkét gyermeke más apától van.

Most a harmadik babája szintén egy újabb szerencsés választottjától fogant. Így minden gyermek valahol az első is. Ned Rocknroll-lal – akihez titokban ment férjhez – repesve várják már első közös utóduk megszületését.

Miután megtudták, hogy kisfiút várnak közösen választottak neki nevet- a választás egy igazi hamisítatlan különKate-Winslet-Names-Son-Bearlegességre esett. Bear-nek – azaz Medvének – keresztelték el a picit.

Talán már átgondolta a gyermekei sorsát a színésznő, hisz Bear az anyja nevét kapta- tehát Bear Winslet lett.

A kis Mackó decemberben meg is látta a napvilágot. Kíváncsian várjuk, hogyan fog ezzel a névvel azonosulni. Azonban az „újdonsült” anyuka még nem mutatta meg a Bocsát.

 

Előző cikkKülföldre mennék kicsikkel! Van tapasztalat?
Következő cikkTudtok tanácsot adni? Kicsit tanácstalan vagyok!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .