Jenny keresztelőn
Jenny keresztelőn

Már nagyon rég jelentkeztem, volt elég teendő!

Kezdem az elején. Leilával voltunk kivizsgáláson. Megállapították, amit már tudtunk, hogy asztmatikus jellegű betegsége van.
Van egy állandó pipája és egy befulladásra. Hál Isten azóta jól van, sőt ilyen felső légúti megbetegedések nem voltak 3 hónapja. Leilának volt ez az 1-2 napos hasmenéses vírusa Húsvét hetében. Dominiknak meg jelenleg az egész teste kiütéses, valószínűleg az öblítő miatt, amit nem váltottam csak más színűt használok.
Most semmit nem lehet, csak a mosógélt, de azt úgy 2x öblíti a gép. Igyekszem mosódiót szerezni valahol…
Ezt tőlem és Anyukámtól örökölték, mert hogy mindháromnak nagyon érzékeny a bőre velünk együtt.

Húsvétot nagyon izgatottan vártuk. Ötösben ebben az ünnepben is ez volt az első. Lehet izgatottabb voltam, mint hogy örülnek-e az ajándéknak stb…

Meg nálunk Húsvét hétfőn volt a 3 gyermek keresztelője.

Atti és Domi a keresztelőn
Atti és Domi a keresztelőn

Nagyon örültek az ajándékoknak, de sajna csak a lakásba jött a nyuszika, mert kint hideg volt. Dominik, amint meglátta a rollert már pattant is rá.
Jenny rögtön főzött a kis konyhájában a sellő barbijával kar öltve. Leila meg csak rágta, nézegette a zenélős kütyüjeit…
Megtalálták a kosárkában a csokikat is. Csak úgy tűnt el a csoki nyuszi füle és egyéb végtagja is…

Nagyon jól telt a nap. Ettük az ilyenkor szokásos sonkát, főtt tojással, tormával és megspékeltem ebédre egy jó kis sült tarjával.. Voltak Anyáék és mi meg mentünk a Dédihez is. Estére teljesen kifáradtak, de mondanom sem kell másnap mikor felkeltek az első dolog az volt, hogy megnézzék a játékok ott vannak-e a szobájukban ahová letettük.

Keresztelő napján 5-kor keltem, hogy odarakjam a húslevest. Előző este a férjem lesütötte a hagymát és felkockázta a húst a pörkölthöz.
Aztán mindent lufival díszítettem, az utolsó simításokat elvégeztem. Ébresztettem a bandát, öltözés és irány a templomba…
Nagyon szép volt az egész szertartás és az mi gyermekein nagyon ügyesen végig ülték és tűrték a vizet mindent. Büszkék vagyunk rájuk, el voltunk csodálkozva. Haza értünk és jöhetett a bográcsozás és a buli! Rengeteg sütivel, házi krémes, kalács, sajtos tallér, almás-fahéjas-tejszínes torta, kókuszkocka…Meg hát ugye a sok ajándék. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat és nekünk ez volt a legfontosabb, ez volt az Ő napjuk.

Leila keresztelőn
Leila keresztelőn

Még mindig bele vagyok feledkezve a gyerekeimbe.
Leila rohamosan fejlődik, már 1-2 lépést megtesz, lazán lehajol stb…
Továbbra is nagyon jó kis hölgy!

Dominik maradt a kis csintalan, érzékeny lelkű fiúcskánk. Kezd beszélgetni végre…

Jennyfer meg az igazi „nafí” lány kategóriába tartozik. Kis cserfes, duma láda, minden érdekli és változatlanul pesztrálja tesókáit…

Keresztelő
Keresztelő

 

Előző cikkTerhesen hagyott el a párom! Hogy lépjek tovább?
Következő cikkNegyedszer is apa lesz a 60 éves Alec Baldwin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .