Megdöbbentő videót posztolt egy apuka az interneten. Egy kétéves kisfiú mentette meg az ikertestvérét, akire játék közben ráborult egy fiókos szekrény.

Hirdetés

A felvételt a családi ház biztonsági kamerája rögzítette, amin látható, hogy a két kisfiú a szekrény mellett játszott, amire mindketten egyszerre próbáltak felmászni. A bútor sajnos nem volt a falhoz rögzítve, és ahogy a gyerekek játszottak rajta, rájuk borult.
Az egyik kisfiúnak csak a lába szorult be, azonban a másik kisfiút teljesen maga alá szorította a szekrény.

A kiszabadult kisfiú megijed, és zavartan leül játszani. Aztán ráeszmél, hogy testvére bajban van és megpróbálja letolni a komódot róla.

Végtelennek tűnő percek telnek el, végül a kicsinek sikerül kimenteni a másikat. Az apa a videó megosztásánál megjegyezte, hogy kisebbfajta csoda, hogy a kisfiúnak nem esett komolyabb baja, hiszen a pórul járt gyermek mindössze apróbb zúzódásokkal megúszta a balesetet, ami akár tragédiába is fulladhatott volna.

Az apuka posztja alá rengeteg hozzászólás érkezett, többen isteni csodának vélik, hogy nem történt semmi komoly. Negatív kritikából is van bőven a bejegyzés alatt, többen felelőssé tették a szülőket amiatt, hogy a bútorok nincsenek megfelelően rögzítve. Az apuka jelezte, hogy ezeket a hiányosságokat már pótolták.

Hirdetés