Kétezer euróért árulták a csecsemőket!
A kép illusztráció

A marokkói rendőrség felgöngyölített egy bűnszövetkezetet, akik 1-2 ezer euróért újszülött babákat árultak francia családoknak.

Hirdetés

A bűnbanda feje egy Franciaországban élő, épp válófélben lévő marokkói nő, aki saját hazájában lépett kapcsolatba olyan szegény sorsú nőkkel,, akik terhesek, és nem tudták volna felnevelni a gyereket. Pénzt ajánlott nekik babájukért cserébe, akiket a nevére vett születésük után, és megígérte az anyukáknak, hogy később akár találkozhatnak is a gyermekkel, és rendszeresen kapnak majd hírt a babáról.

 

Ezután az újszülötteket eladta Franciaországban.

A rendőrök két olyan üzletről is tudnak, amit ez a nő vezetett. Azonban ez a szám még nőhet, hiszen a nőnek több bűntársa is volt, akik az anyakönyvvezető hivatalnál dolgoztak, ugyanis ők hamisították meg a gyermekek dokumentumait.

Az egész ügy amiatt látott napvilágot, hogy az egyik anya, aki a nőnek adta a gyermekét, hirtelen minden kapcsolatot elvesztett a kisfiával. A nő azt mondta neki, meghalt a kisfiú, és már el is temették. Az édesanya bizonyítékot akart, és feljelentést tett. Később a közvetítő nő férje felhívta az anyukát, és “megnyugtatta”, hogy a kisfia jól van, és egy francia család neveli.

forrás: faktor.hu

Hirdetés