1. 12.31-re voltam kiírva a kislányommal! Úgy volt, hogy szilveszteri baba lesz és mivel nem volt fogadott orvosom így a körzeti kórházban szültem volna. Voltunk december 30-án nst vizsgálaton, ahol már érezni lehetett az ünnepi hangulatot, ugyanis egy takarító nő tette rám a korongokat és azt mondta 20 perc múlva visszajön és szól egy orvosnak. 1 óra telt el mikor írtam anyukámnak, hogy keressen már valakit, mert egy órája ülök az nst-ben. Na akkor jött újra egy hölgy. Nem orvos volt, az tuti. Kinn leültetett a váróba és azt mondta, hogy mindjárt jön a doktor úr, megvizsgál és mehetek haza. Újabb 1 órát ültem a váróban mire jött egy orvos, aláírta a papírom és mindenféle vizsgálat nélkül hazaküldött. Kaptam időpontot január 1- én reggel 8 órára…..

Röviden: bementem újév napján 8 órára, mondanom sem kell egy lélek nem volt sehol. 2 órakor odatévedt egy szülésznő, meg nst- zett majd azt mondta, mennyek vissza mikor megindult a szülés….

Hirdetés

Na itt telt be a pohár. Nem elég, hogy nem vizsgál meg soha senki, még lekezelőek is ….

Úgy döntöttünk anyuval, felhívja az ő orvosát és megkérdezi elvállal-e( másik kórház)? Inkább fizetek, hogy emberszámba vegyenek.

Nagyon édes volt doki. Én is nála születtem anno.

Megvizsgált, 2 naponta kellett menni, mindent megnézett, nem várakoztam órákat! Megbeszéltük, hogy január 8-án befekszek. Eljött ez a nap és befeküdtem. Ki voltam idegileg, csak sírtam meg sírtam. Sose szülök már meg ??? 2 ágyas szobák voltak, este betoltak egy nagyon kedves nőt meg az újszülött kisfiát. Krisztának hívják. Nagyon jóba lettünk, tartotta bennem a lelket! Január 11- én korán reggel beállított 4 orvos, megvizsgáltak, azt mondták, hogy készen állok! 3 ujjnyira nyitva voltam már. Toltak szülőszobára . Reggel 8 órakor burkot repesztett a doki, beöntést kaptam. Gyorsan telt az idő! 10 óra volt, mikor felfeküdtem a szülőágyra, rám tették az nst-t, oxitocint kaptam és egyből a fájások jöttek. 1 percig fájt, 1 percig nem…. Nagyon rendes szülésznőm volt! Bármi gondom volt, segített rajtam. Anyukám jött be. Nem szerettem volna ha az apuka van ott! Anyu végig velem volt.

Délután 1 órakor jött a dokim és kaptam a hátamba érzéstelenítőt. Azt mondta délután 3-ra meg lesz a baba! Így is volt, jött 3-kor és azt mondta, hogy na akkor nyomunk. Csak nyomtam és nyomtam és láttam, hogy mindenki nyom, 15:12 perckor anyukám hangját hallottam, azt mondta: Úristen, milyen husis combok, hát

megszületett 3860 grammal és 55 centivel Sárközi Ramóna !

Utána nagyon rosszul lettem. Sok vért veszítettem, csak reszkettem mint a kocsonya. Anyu elvitte Ramit és nem jöhettek be hozzám egyből. 2 óra múlva már babáztam, életem legszebb élménye volt!!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .