Megdöbbentő, hogy az indulatkezelés ma már nagyon sokaknak nem működik. felnőtteket sem rúgunk meg, nemhogy egy gyermeket.

A saját gyerekét a legtöbb szülő a széltől is óvja. A verőcei anyuka azonban valószínűleg szigorú nevelést ad az ovis gyerekének.

Hirdetés

Egy családi kiránduláson a saját kisfia véletlenül kiborította az ételt. A kisfiú megpróbálta eltüntetni a kiömlött leves nyomat a fűben, de az anya ezt észrevette. A küzdősportot űző nő gondolkodás nélkül azonnal hasba rúgta a kicsit.

Elgondolkodtató, hogy ha a gyerek egy véletlen leves kiöntésére félelemmel és a nyomok eltüntetésével reagál valószínűleg tudja, hogy mire számíthat az anyjától.

A kisfiú a rúgás után egyre rosszabbul lett. A szülőket ez egyáltalán nem érdekelte, és csak másnap vitték kórházba, az akkor már életveszélyes állapotban levő kisfiút. A kórházban derült ki, hogy a kisfiúnak a rúgás miatt leszakadt a lépe. Ezután a nagyszülőkhöz került, az anya ellen pedig eljárás indult.

A nő egyedül nevelte kisfiát, majd megismerte új szerelmét, akivel közös gyermeke is született. Valószínűleg az akkor már ovis elsőszülött kieshetett anyuka szeretetéből. Szegény gyermekre pedig csak a szülői szigor maradt…

Hirdetés