Egy amerikai anyuka azonban teljesen kiborult a születése után. Történetét megosztotta az interneten. Azt mondta az anyósa elrontotta élete legszebb pillanatát.

A születés pillanata a legszebb érzés egy kismama életében. Először láthatja gyermekét, hallhatja a hangját érezheti a babaillatot. És persze először nézhet a szemébe. Ez a pillanat a szülés összes fájdalmát elfeledteti az anyával.

Egy amerikai anyuka azonban teljesen kiakadt a születése után. Történetét megosztotta az interneten. Azt mondta az anyósa elrontotta élete legszebb pillanatát.

Az ifjú anyukának nem volt könnyű szülése, végül az orvosok a császár mellett döntöttek. Az anyós nem bírta a várakozást a folyosón és beosont az intenzív osztályra. 

Ezt könnyen meg is tudta tenni, mivel orvosként abban a kórházban dolgozott, ahol a menye szült. A szülésnél azonban civilként vett részt, tehát az intenzíven épp semmi keresnivalója nem volt. Az anya leírása szerint mindezt azért tette, hogy először ő vehesse ölbe a picit.

Mikor az asszony megtudta, hogy anyósa elvette tőle az első pillanatot, rettenetesen kiakadt. A család összes tagjának megtiltotta, hogy egy napig bemenjenek a kórházba és megnézzék a babát.