Kihordta lánya gyermekét! Ilyen az anyai szív!

Hirdetés

Az anyai szív mindig önfeláldozó, mindegy hány éves a gyermek. Egy nagyon szép példája ennek egy amerikai nő, aki a gyermekének segített, hogy anya lehessen.

Az 58 éves nő lánya folyamatos vetélés miatt meddővé vált. Az orvosok sem tudták a megoldást. A házaspár már mindent megpróbált, lelkileg felőrölték őket az évek.

Ekkor került szóba a béranyaság gondolata, amit a nő édesanyja el is vállalt. A fiatal nő megtermékenyített petesejtjét édesanya méhébe ültették.

Kihordta lánya gyermekét! Ilyen az anyai szív!

Az orvosok három hónapon keresztül vizsgálták a két asszonyt mentálisan és fizikailag és heteken keresztül kellett készülniük a beültetésre. A doktorok először csak 45 százalék esélyt adtak annak, hogy az idősebb asszony képes lesz kihordani a csecsemőt, azonban a teherbeesés simán ment.

Az 58 éves asszony veje hihetetlenül hálás volt, hogy neki ilyen tökéletes anyósa van, aki segített nekik abban, hogy elérhessék életük álmát.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .