bankőr, bank, biztonsági őr
Forrás: biztinfo.com

Kiküldték egy anyát a kisbabájával együtt egy szombathelyi bankfiókból, mert a több mint háromnegyed órás várakozás után a baba sírni, hangoskodni kezdett.

Minden szülő tudja, hogy kisgyermekkel nagyon nehéz ügyeket intézni. A sorban állás még a felnőtteknek is fárasztó és türelemjáték. Nem még a kicsiknek. Az azonban megdöbbentő, ahogyan egy szombathelyi anyával bántak a helyi bankban.

Hirdetés

A pici babáját babakocsiban tolva érkezett a bankba, ahol sorszámot húzott. Nagyon sokan voltak előtte- és persze jó 21. századi szokás szerint senkinek nem jutott eszébe előre engedni a kisbabát anyukát. A baba a kocsiban háromnegyed óra múlva feszengeni, majd sírni és hangoskodni kezdett.

Ekkor lépett oda hozzá a biztonsági őr. Mondván: Hallgattassa el a gyerekét vagy hagyják el a bankot, mivel ez egy munkahely itt emberek dolgoznak.

Döbbenet, hogy még neki sem az jutott eszébe, hogy felszólítsa a várakozókat, hogy engedjék előre az anyát.

Ezt inkább még tetézte az őr azzal, hogy az anyukának odaszólt, hogy aki intelligens és okos is, az ezt megérti. Majd a hangoskodó gyerekkel együtt kizavarta őket a bankból.

Ezután az édesanya visszament elkérte a panaszkönyvet, de nem foglalkoztak vele. Sírva távozott a bankfiókból.

A felháborodott ügyfelek előkerítették a bank igazgatóját, aki elnézést kért a nőtől, visszahívta, és egy szabad ügyintézőhöz irányította.

A biztonsági őr később azt állította, hogy az ügyfelek szóltak, hogy a kisbaba túl hangos, nem értik az ügyintézőket. Azt is elmondta, hogy azt a nőt, aki kiállt a babás anyuka mellett, fel fogja jelenteni, mert valótlanságokat állított róla.

Hirdetés