Forrás: Kiskegyed

Sajnos manapság nem lehet az ember fia-lánya egészen biztos abban, hogy a gyereknek vásárolt élelmiszerrel minden a lehető rendben van és mindig is lesz. Ami egyszer már bevált, az később még bajt okozhat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy hiába írják rá a termékre, hogy bababarát, nagyon is észben kell tartani, hogy mikor mit vásároltunk, mert könnyen lehet, hogy ha beüt a baj, csak kapkodjuk a fejünket és tépjük a hajunkat…

Hirdetés
Forrás: Kiskegyed

Misty Lyn a Facebookon osztotta meg a saját történetét ezzel kapcsolatban. Sokkoló kiütéseket vett észre a kisgyermeke lábán. Elképzelni sem tudta, hogy mitől lehetnek. Először valami mérgező anyagra gondolt, ezért megkérdezte a férjét, hogy mit szokott csinálni a kicsi minden reggel. Kiderült, hogy a kislánya, Harper minden reggel az Apple Jack nevű gabonapehelyből reggelizik, és valószínűleg egy abban található adalékanyag okozhatja a csúnya kiütéseket.

Rövid kutakodás után egy igen riasztó felfedezést tett az Apple Jackben található ételfestékekkel (sárga, kék és piros színűek vannak) kapcsolatban: a sárga színezék daganatos megbetegedést, a piros pedig súlyos allergiás reakciókat okozhat.

Egy biztos – szögezte le az anya – hogy innentől kezdve csak olyan gabonapelyhet fog vásárolni, aminek előbb tüzetesen utánanézett.

Forrás: Kiskegyed

Hirdetés