A kisbabája életét kockáztatta egy 18 éves fiatal anyuka azért, hogy a kicsi találkozhasson a nagymamájával. Az orvosok ellenezték a dolgot.

A 18 éves kismama hatalmas döntés előtt állt. Kisbabát várt, de a 43 édesanyja haldoklott. Alzheimer kórban szenvedett és legnagyobb álma az volt, hogy még láthassa az unokáját.

Hirdetés

A kismama két héttel korábban szülte meg kisbabáját, azért, hogy esélye legyen megismerni a nagymamáját.

A fiatal anya 19 éves társával együtt döntötte el, hogy kérik a korábbi születést. Az orvosok figyelmeztették, hogy ez hatalmas kockázattal jár, de a fiatalok ragaszkodtak a döntésükhöz.

Végül Theo szeptember 23-án született meg. A fiatal anya azonnal videóüzenetben hívta fel az édesanyját. Bár az orvosok ezt is ellenezték.

A nagymama, amikor meglátta a kisunokáját, sírva fakadt és szólni sem tudott a boldogságtól.

A fiatal anya azt mesélte, hogy elképesztő volt látni, hogy végül mégis tudta teljesíteni édesanyja álmát, aki le sem vette a szemét a képernyőről csak nézte a csodálatos kisfiút.

Az anya elmondta, hogy neki ez volt az utolsó ajándéka, amit adhatott az édesanyjának és látta, hogy mennyire boldoggá tette.

Mire megszületett Theo az édesanyám már nem tudott kommunikálni. De a könnyek az arcán mindent elárultak. Tudtam, hogy helyes döntést hoztam“- mondta az anya, aki tudta, hogy a kisfiával már nem fog soha játszani a nagymamája, nem fogja látni, hogy felnő.

A 43 éves nő nem sokkal később meg is halt. De a fiatal szülők azt mondták, hogy Theo ennek ellenére ismerni fogja milyen volt a nagymamája

Hirdetés