Egyre több fiatal él drogokkal. Vannak, akik rendszeresen használják ezeket és függővé válnak. A legtöbb esetben a drogfüggőségről lemondani is nehezen tudnak, így ha véletlenül szülővé válnak, szinte azonnal elveszik tőlük, a már drogfüggő újszülötteket.

Hirdetés

Néha azonban vannak kivételek. A fiatal Azaria kemény heroinista volt. Minden napját bódult állapotban töltötte, az utcán élt és koldult. Egyik nap azonban kiderült, hogy babát vár. A lány azt mondta, kizártnak tartotta, hogy gyereke legyen, hiszen a heroin miatt ezt elképzelhetetlennek tartotta. Ennek ellenére elment orvoshoz, aki közölte vele, hogy a drogfüggősége miatt a szülés után azonnal elveszik tőle a gyermeket.

Azaria kétségbeesett, napokig sírt, nagyon szeretett volna anya lenni, ezért úgy döntött felhagy a drogokkal. Elvonóra ment, ahol kínok között, de letette a heroint, amit már 15 éves kora óta napi rendszerességgel használt.

A fiatal kismama többször járt orvoshoz – a függőség miatt- de minden alkalommal elmondták, hogy a baba rendben fejlődik. Tavaly decemberben született meg Bella, aki ma már fél éves. A szülei pedig mindent megtesznek azért, hogy tökéletes élete legyen.

Azaria szerint a lánya az életét mentette meg.

Forrás: Mirror

Hirdetés