Ha valakit nagyon szeretünk, szeretnénk akkor is magunk körül tudni, ha már testben nincs közöttünk. Sok esetben történik, hogy a leszülető lélek a gyermekünkben egy korábban elhunyt szeretett családtag vagy barát. Erre megvan az esély, és különböző módszerekkel ezt ki is lehet deríteni.

Hirdetés

Azonban ultrahang képen még nem láttunk ilyet, amit ez a brit pár állít.

A 30 éves Mark Wright édesapja 20 évvel ezelőtt halt meg. Most a fiatalember a párjával kisbabát várnak. Az egyik rutin vizsgálaton látták meg a férfi édesapjának képét az ultrahangfelvételen. Erre azonban nem is ők bukkantak rá, hanem egy ismerősük hívta fel rá a figyelmüket.

Mark állítja, hogy 1992-ben szívroham következtében meghalt apja arca is látható a felvételen. Erre az a „bizonyítékuk”, hogy nemcsak az arc, az orr látszik „világosan”, de a bajusz is – márpedig a fiatal férfi apja is bajuszos volt!

Mark az ultrahang-felvétel mellé helyezte néhai apukája fotóját, és szerinte megdöbbentő a hasonlóság. Eddig nem hitt a paranormális jelenségekben, de ez a látvány szerinte hátborzongató.

Sokan azonban csak hírhajhászást látnak a pár mögött, hiszen a képen rajtuk kívül nem nagyon lát senki semmit…

Kép forrása: YouTube

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..