Csupán néhány percen múlt annak az újszülött kislánynak az élete, akit egy kis Jack Russel Terrier talált meg egy bokorban Oroszországban. A kiskutyát most hősként ünneplik. A kutyus gazdájával a szokásos útvonalukon sétáltak a szentpétervári parkban, amikor a kutya egy bokorhoz szaladt. A gazdája szerint nem akart elmozdulni onnan és nagyon izgatott lett, ezért megnézte mi van a bokorban.

Hirdetés

Egy kisbaba feküdt, néma csöndben. A kutya gazdája nagyon megijedt, hogy a baba már nem él, de ekkor mozgatni kezdte a kezecskéit. Azonnal segítséget hívtak hozzá.

A kórházban az orvosok egy alig kétkilós szinte teljesen kihűlt babát láttak, aki azonban néhány nap után erőre kapott. Nagy valószínűséggel az édesanyja hagyta a bokorban – őt még keresi a rendőrség- és csak egy pólóba tekerte a kicsit, így majdnem meghalt.

Az orvosok azt is elmondták, hogy valószínű korábban sokat sírhatott a pici, de amikor megtalálták már nem volt benne erő.

A kutya gazdáját is megviselték a történtek, hiszen mint elmondta, a babát az útról nem lehetett észrevenni. A kislányt valóban csak a kutyusa jó orra és füle vette észre. A kutyát hősi kitüntetésben részesíti a szentpétervári rendőrség.

Forrás: East2west news

Hirdetés