Rendszeres kisbaba napló olvasó vagyok imádom olvasni mások szüléstörténetét,mindegyik más de mégis ugyanaz!

A mi történetünk 2013 októberében kezdődött amikor eldöntöttük a férjemmel hogy 3 év után kis tesót kap a lányunk.. Mivel a lányunk az első hónapban összejött úgy gondoltuk most is így lesz de nem teltek múltak a hónapok és nem jött össze a baba azt gondoltuk ha nem hát nem van egy lányunk és kész! Ekkor jött a fordulat 2014 egy júliusi napon a szomszéd asszonnyal aki egyben barátnőm is beszélgettünk és megkérdezte ,elmúlt már” ? (mindig egyszerre volt meg) Kérdezem mi? hát a havid? Mondom nekem meg se jött még.. Miért kellett volna?? Rám nézz és nevet.. vegyél tesztet szerintem terhes vagy!!Akkoriban annyira el voltunk foglalva az építkezéssel,a munkával hogy eszünk be jutott a baba . vettem egy tesztet reggel és pozitív lett El sem hittük a legnagyobb boldogság hogy a lányunk nem egykeként nől fel!

Hirdetés

11216400_717433948365582_1827631499_n


A következő csavar a történetben hogy 9 hetesen elmentem dokihoz és beírta a szülés vélhető idő pontját 2015 április 16.. Pontosan az a nap amire ki voltam írva a lányommal.. Teltek múltak a napok,hónapok a várandósságom teljesen tökéletes volt. 33 hetes voltam mikor elkezdtünk költözni a házunkba,nagy pocakkal végig takarítottam mindent talán kicsit ennek is köszönhető hogy 35 hetesen görcsöltem és a doki be fektetett mert 1111 volt a méhszáj értékem nagyon aggódtam hogy most mi lesz de végül is 4 nap után haza engedtek.. 2015 április 9én kellett mennem NST-re és akkor megvizsgált a doki és közölte hogy minden ki van nyílva ha éjszaka nem idul be a szülés akkor másnap menjek mert tuti szülés lesz.. Ezzel a tudattal feküdtem le,kavarogtak az érzéseim izgatott voltam hogy végre találkozunk és féltem is mert a lányommal 12 órát vajúdtam! Elérkezett a másnap,délután a férjemmel elindultunk a kórházba akkor már görcsölgettem.. Beértünk és a doki és a szülésznő megvizsgált és megállapították hogy itt szülés lesz és hogy 2-3 órán belül baba Én csak mosolyogtam örömömben. A félelmem elszállt tudtam ma végre meglátom az én drágámat!! Előkészítettek és a szülésznőmmel beszélgetünk a vajúdóban ekkor már erősebb fájásaim voltak,felrakták az Nst-t és mérték a fájásokat 4 órakor jött az orvos és burkot repesztett ekkor erősödtek a fájások rá 15 percre bekötötték az oxitocint ettől csillagokat láttam.. 5 órakor szóltam hogy nekem nagyon olyan érzésem van hogy nyomnom kell be jött a doki is és a szülésznő is és mondták szülünk.. 5 óra 20 perckor felsírt Szabo Viktor elmondhatatlan mit éreztem másodjára is anya lettem meg öltem és megpusziltam a drágámat és megköszöntem mindenkinek mert hála Istennek nagyon jó volt a dokim is és a szülésznőm is.. A doki össze vart és mondta hogy 2óra múlva kitolnak ,a szülésznőmnek el kellett menni de küldött egy másik nagyon kedves szülésznőt vele beszélgettem mi vártuk hogy teljen az idő de ekkor szóltam neki hogy én érzem hogy nagy darabokban távozik a vér és hogy ez normális megnézte kicserélte az alátétet és pár perc múlva mondtam neki hogy érzem hogy tele van ezt eljátszottuk több alátéttel is,kötött be több infúziót de a vérzés nem csillapodott már 2és fél órája túl voltam a szülésen és még mindig a szülő szobán .. Megijedtem .. kérdeztem most mi lesz a válasz ha ettől az injekciótól sem csillapszik akkor fel kell tárni:( köszönet a lelkiismeretes munkáját tökéletesen végző szülésznőnek elállt a vérzés és végre kitoltak apához!!!

Ez a mi történetünk .. Köszönöm ha elolvastad

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..