Könnyek között ölelte felesége pocakját a kismamafotón az a külföldön szolgáló katona, aki csak így láthatta kedvesét. Azt sem tudja, hogy gyermekét mikor szoríthatja majd magához.

A külföldön szolgáló katonák élete nem könnyű. Nem csak a hivatásuk miatt, azonban nagyon sokszor életük legszebb élményeiről maradnak le azért, mert nem tudnak hazamenni.

Az utolsó idős kismama nagyon szerette volna, hogy párja is jelen legyen a kismamafotózáson. Azonban ez lehetetlen volt, hiszen a férje külföldről nem tudott hazautazni. A kismama ezért néhány fotót kifejezetten a férje kedvéért katona ruhában dögcédulával a nyakában készített el.

A legszebb ajándék – amit a közösségi oldalon több ezren osztottak meg könnyek között – mégis a Photoshop segítségével készült el. Ezen a gyönyörű kismama előtt a férje térdel és szeretettel simítja végig a gyermeküket rejtő pocakot.

Veronica tudja, hogy hamarosan itt a nagy pillanat. Azonban nagy valószínűséggel a szülésre sem tud kedvese hazautazni. Így azt tervezi, hogy a kisbabájukkal is készít majd néhány ilyen jellegű fotót. Bár tudja, hogy az igazi az lenne, ha végre együtt hármasban megölelhetnék egymást.

FORRÁSBuzzFeed
Előző cikkHeroinba mártotta kislánya cumiját!
Következő cikkMegtanult kötni a 86 éves nagypapa, hogy koraszülött babáknak készíthessen sapkákat