Pénteken érkezett a telefonhívás a mentőknek, hogy egy kismamánál beindult a szülés. A nőnek elfolyt a magzatvize, és fájásai már kétpercesek voltak, így egyből a győri Petz kórházba szállították, azonban a szülőszobáig már nem jutottak el vele, ugyanis megindult a szülés, mikor a mentősök az épületbe értek.

Így kénytelenek voltak az orvosok a liftben levezetni a szülést, amit a kórház büfése is észlelt, és annak érdekében, hogy megőrizze a szülés intimitását, az újságosparavánját húzta a liftajtó elé.

1082469_szul2

A nem mindennapi helyszín ellenére a szülés zavartalanul és rendben zajlott, a baba és az anya is jól vannak, az anya már el is hagyta a kórházat. Azt még nem tudni, a gyermek is mehet-e majd vele később, erről a gyámhivatal dönt. (ennek részleteiről nincs információnk)
A történet érdekessége, hogy pár nappal a szülés előtt ugyanebben a liftben fejeztek be egy műtétet, ugyanis egy háromórás operáció kellős közepén tűz ütött ki a kórházban, az orvosok pedig úgy döntöttek, a liftben folytatják az operációt.

forrás: Bors

Előző cikkKeresik a legzöldebb és a legkreatívabb ovisokat
Következő cikkBringa a babával!