megszereztem a papírt
megszereztem a papírt

Leila az új antibiotikum után nem volt lázas. Kapott Spiropent hörgőtágítót, Rhinatiol köptetőt, 2 féle sprayt, sóoldat, orrszívás, orrcsepp.

Kérdezték hányszor, milyen széklet volt, mennyit evett és folyamatosan a hőjét is. 3. nap után a nátha elmúlt. A nehéz, fulladós légzés is jobb lett meg a köhögés is. A 4. napon elhagyták az egyik sprayt. A kedve jó volt, nagyon tetszett az orvosoknak és nővéreknek is, hogy milyen jó kedélyű baba. Ha vizsgálták, fogta a kezem és felállt. Felhúzta magát, ezt ott a kórházban kezdte el! Ha lementem cigizni eljátszott, vagy épp aludt.

A férjem felhozta a két nagyobbat is, hogy megnézze Őket a doktornőnk. Jennynek masszív hörghurutot, Dominak sima vírust állapított meg. Új antibiotikum és köptető. A férjem volt velük otthon, míg mi kórházban voltunk.

Pénteken jöhettünk haza, addigra a 2 nagy is jól voltak, Jenny kiütései is elmúltak.
Utasításnak köptetőt, hörgőtágítót és sprayt (pipát) kaptunk. Befulladás esetére kúpot. A pipát még 1 hónapig kell alkalmazni.

Domit elnyomta az álom
Domit elnyomta az álom

Rengeteg pénzbe került minden. Eleve, hogy ott lehettem vele és ételt kaptam 4000 Ft. Aztán baby hallert vettünk (babáknak a pipához, maszkos végű toldószár), a sok gyógyszer meg a 2 lánynak Babfm urea krém érzékeny bőrre.

Mindez 25 ezer Ft volt. Elképesztő és elszomorító! Főleg, hogy már múlt hónapban ennél még több mint tízzel többet hagytunk gyógyszertárban. Ebben még nincs bent a két nagyobb új antibiotikuma, a sóoldatos spray és a Betadin, ami Domi kicsit ragacsos, fájó kukijára kellett. Elszomorító nem?!?!

Volt nagy öröm mikor haza értünk, gyönyörű szép rend és tisztaság, a férjem igazán kitett magáért! BÜSZKE ÉS HÁLÁS VAGYOK!!!

Erre még jött a havazás, ami jó is meg nem is. Itt kb. 20 cm-t esett, de még azóta is folyamatosan. Még nem mertem Őket kivinni, de holnap talán, tripla ruhában kimehetnek egy 20 percre.

Ez volna a mi nem túl vidám beszámolónk, de mostantól talán nyugodalmas lesz! Jennyt tavaszig nem engedjük oviba… Erről majd legközelebb.

Előző cikkNem kell sok, hogy elvegyék a családit
Következő cikkLefagyasztották , mert gyógyíthatatlan beteg a kislány

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .