Minden szülő számára a gyermeke a legkülönlegesebb és a legcsodálatosabb. Azonban az évezred végétől kezdve ténylegesen születnek a Földre „különleges” gyermekek. Ezeket több csoportba is osztják, eltérő nevekkel illetik (indigógyermek, kristálygyermek, szivárvány gyermek, csillag gyermek…). Kezdjük az ismertetést a kristálygyermekekkel, hisz ők napjaink gyermekei. (Az indigó gyermekek pedig legtöbbször a kristálygyermekek szülei, tehát akár Te is, de erről majd később.)

Hirdetés

Kik a kristálygyermekek?

Kristálygyermekek A kristálygyermekek kis számban 1998 körül születtek a Földre, azonban a legtöbb kristály gyerek 2000 után született. A kérdéssel foglalkozó szakemberek szerint ekkor jött el az ideje egy hatalmas változásnak a Földön. Már túlteng az agresszió, a bűn és a rosszindulat. Nem vigyázunk a Bolygóra sem, csak pusztítjuk önös érdekeink végett. Ezen gyermekek fő feladata a világ biztonságossá tétele. Tudjuk, hogy ha sok ember megfelelő energia szinten mozog, azzal „földrészeket mozdíthat el”. Ezt nem szó szerint kell érteni, de a kölcsönös rezgés, hasonló egy földrengés kialakulásához.

 

Létezik egy epicentrum, ahonnan minden kiindul, majd ebből a pontból szétterjed maga a hullám. Amerre halad ott mindent megváltoztat. Így kell az azonos energián való rezgést is elképzelni.

Mindenki rendelkezik energiamezővel. Ez életünk tapasztalatainak hatására, a hangulatunktól, lelki állapotunktól is függően tágul vagy összehúzódik. Mezőnk színei energetikai alkatunktól függenek. Mindennek az alapját természetesen a harmónia adja. Azonban nincs két egyforma belőle.

Az energiamezőt (aurát) nézve ékkő tisztaságú és pompájú, és ragyogó színű. Ennek a mintának van egy változata. Akinél ez felfedezhető, azokat hívjuk szivárvány gyermeknek. A kristály és a szivárvány gyermek energiamezője között vannak különbségek, árnyalatnyi eltérések. A kristálygyermekek energiamezeje rendkívül élénk színű, a szivárvány gyermekeké kevésbé, inkább pasztell színekre hasonlít.

A kristálygyerekekről még keveset tudunk, azonban ebben a kevésben benne van, milyen természetűek, milyen jelleműek. Honnan ismerhetjük fel őket.

Hirdetés

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. az én lányom is kékszemű, születésekor is az volt, valami csodafura színe volt – mostanra quot;imánquot; csodakék 🙂 Akaratos és ragaszkodó – de ebben a korban az összes gyerek ilyen, még csak 16 hónapos, ez életkori sajátosság. A szeme meg genetika – a családban szinte mindenki kékszemű 179825 generációig visszamenőleg 🙂

  2. az enyém kristálybabó. ugyanolyan szép kék a szeme mint születéskor, semmit sem változott a színe. akaratos és rettenetesen ragaszkodik hozzam. szerintem kristálybabó 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .