Forrás: Daily Mail

Kivinni a szemetet minden felnőttnek unalmas és undorító – ennek a texasi kisfiúnak viszont a legnagyobb boldogság, hiszen mindig ott várja a legjobb barátja!

Több mint egy éve kezdődött el a hirtelen szövődött barátság. A Daily Mail értesülései szerint a kisfiú egyéves lehetett, mikor a Rufus család a texasi Planóba költözött.

Hirdetés

Azt vettem észre, hogy Lance minden alkalommal izgatott lesz, mikor meghallja az utcában dolgozó kukásautó hangját” – mondta el az anya, és hozzátette: “Mikor kicsit nagyobb lett, kivittem őt a ház elé, hogy találkozhasson a kukásokkal.”

Forrás: Daily Mail

James Jackson, a hulladékkezelésért felelős férfi már vagy négy éve tölti be ezt a posztot, de még eddig nem találkozott ennyire rajongó kisfiúval: “Meglepett a kisfiú őszinte rajongása. Manapság ritkán látni ilyesmit. Emlékszem, az első találkozásunk után azon töprengtem, Lance vajon a következő héten is ott fog-e várni a ház előtt.”

Halloween alkalmával a kisfiú egy hasonló megkülönböztető mellényt kapott, mint amit Jamesnek is viselnie kell a munkája során.  Sőt mit több, James meglepte egy miniatűr kukával is, hogy együtt végezhessék el ezt a piszkos munkát.

„Lance hatalmas rajongó. Ha épp reggelizik, mikor James befordul az utcánkba, azonnal abbahagyja és azt kiabálja: kukásautó. Ilyenkor ki kell őt venni az etetőszékből, fel kell öltöztetni, és engedni kell, hogy kivihesse a kukáját” – mondja az anyuka.

Forrás: Nők Lapja Café

Hirdetés