Forrás: Vous

Mindenki bizonyosan kívülről fújja már, milyen egy terhesfotózás menete: pocakban baba, pocin kéz, és arcon mosoly. Ennek a szokásnak ugyan nem tesz keresztbe a legújabb őrület, de extrém magasságokba emeli a helyszín megteremtésének menetét: tejbe a kismamával!

Hirdetés

Korábban is írtunk már fura esetekről és nem hétköznapi kihívásokról, sőt azt is boncolgattuk már, miért van olyan finom babaillatuk a csecsemőknek. Azonban eljött az ideje annak, hogy felkavarjuk a hétköznapok állóvizét, és rávegyük az embereket arra, hogy átlépjenek a megszokásaik határain: a kismamák, de akár még a csecsemők is kádban pózolnak, ami nemcsak vízzel, hanem tejjel is meg van töltve!

#acavettphotography #milkbath

Amanda Cavett (@acavettphotography) által közzétett fénykép,

In the midst of our busiest season, we rarely make the time to take on our own personal photos and projects, and when we do, the photos end up stored on our computer, unedited, for months and months, while we prioritize our client’s sessions. As a reward to myself for getting through an 80+ hour work week to deliver 3 beautiful couple’s their wedding galleries within our promised 3 week turnaround time, we made a family event of bringing to life a Milk Bath Session with our own little Weston. Here is a little peek <3 #WestBryce #10monthsold #milkbath #outdoorclawfoottub #blueeyes #thatface #sohappy #mommysreward #photographerlife #familytime #candidapplephotography #kelownababyphotographer #thevision #lovinlife #naturallight #lifeofaphotographersbaby

Candid Apple Photography (@candidapplephotography) által közzétett fénykép,

Maternity photos arrived today!! I’m so in love!

Sara (@littlesproutslane) által közzétett fénykép,

Ashley McGinty fotós, a Popsugar oldala szerint először pezsgőfürdőt készít, amihez később hozzáad közel egy liter tejet. Sokan még ennyivel sem elégednek meg, virágokat is szórnak a fürdővízbe/fürdőtejbe, ami még jobban feldobja a kép hangulatát.

Forrás: Vous

Hirdetés