A technika csak pörög és pörög, napról napra jobb, fejlettebb kütyük kerülnek a piacra. 
Az internet már bárhol elérhető, és mi olyan generáció lettünk akik a interneten élik az életüket. 

Hirdetés

Anya mindig a telefonját nyomkodja

Babakocsit tologató altató vagy éppen szoptató anyák kezében állandóan ott van a telefon. Nem figyelünk a gyerekre eléggé, pedig mindannyian annyira vártunk rájuk. 

Képek ezrei kerülnek fel a családról a internetre, de vajon tényleg boldog pillanatképek ezek, vagy csak a pillanat erejéig szól a boldogság. 
Akkor is játszunk a gyerekkel ha ezt nem kell posztolni a interneten, vagy csak épp addig amíg az adott kép elkészül ? 

Már a kisgyerekek is kütyüket kapnak, mert legalább el vannak vele, és nincs rájuk gond. Jó nevelési technika ez, tárgyakkal felnevelni a gyereket? 

Letenni a gyereket a tévé vagy a táblagép elé sokkal könnyebb mint értékes időt tölteni vele. Rengeteg videó kering a interneten, ahol azt próbálják szemléltetni hogy a gyermek érzelmi fejlődésére ez mennyire káros. Érkeznek a reakciók, mindenki szomorú és dühös, de akkor miért így nevelünk gyermekeket? Sok baleset vagy végzetes tragédia okozói a kütyük, el kalandozott szülők nem figyelnek a gyerekre és máris ott a baj. 

Ami pedig még ugyanilyen szomorú hogy tárgyak miatt pazaroljuk el annak a lehetőségét, hogy kiegyensúlyozott, boldog gyermekeket neveljünk. Az a példa amit mi mutatunk, az unokáinak életében újra előfordul majd. 

Hirdetés