Az apa-lánya viszony igencsak különleges, ami főleg az apák viselkedésében mutatkozik meg – még akkor is, ha ezt nyilvánosan sosem vallják be. 🙂

A fiús anyáknál azt mondják csak egy „rosszabb” van a lányos apák. A kis hercegnőt ugyanis a végletekig kényeztetik és persze a kislányból a szemükben soha nem lesz érett nagylány.

Mindenkinek van olyan férfi ismerőse, aki miután megszületett a lánya egy igazi testőrré változik. És hiába pár hetes még csak a kislány, már azt is tudja milyen férfit akar majd mellette látni, ha férjhez megy- már ha egyáltalán van ilyen.

 1. A leány gyermek élete végéig szűz marad, akkor is, ha felnőtt korában családot alapít.
 2. A lány nem választhat az apjánál okosabb, magasabb, erősebb és gazdagabb pasit.
 3. A lány csak olyan férfit választhat, aki apával megegyező focicsapatnak drukkol és azonos márkájú szeszes italokat fogyaszt.
 4. Harminc éves korig kötelező otthon lakni, utána elég a heti 7 közös reggeli, ebéd és vacsora apával, a köztes időkben pedig a 60 percnél nem kevesebb ideig tartó telefonálás.
 5. Aki a leány gyermeket megríkatja, megcsalja, megbántja, az értelemszerűen lelőhető, elásható a kert végében és megsemmisíthető.
 6. Alapvető elvárás, hogy a leány, élete végéig csak apját imádja csillogó szemekkel.
 7. Szexről soha, semmilyen körülmények közt nem lehet beszélni apával.
 8. A leány gyermeknek csak akkor bocsátható meg a szex, ha leány unokát szül apjának. Innentől kezdve gyakorlatilag bármit csinálhat, bulizhat, dorbézolhat és élheti az életét.
 9. Tisztességes leány gyermek az apjától tanul inni és az anyjától tanul főzni. Sohasem fordítva.
  És végül a legfontosabb szabály:
 10. Míg apád él és mozog, árnyékként fogja követni minden mozdulatodat, hogy te boldog legyél…Olyan árnyékként, akinél azért mindig van egy üzembiztosan megtöltött vadászpuska…
Előző cikkÜzenet minden Nőnek!
Következő cikkHajszálon múlt… a bátor apuka tette, amit kell.