Hirdetés

Meghalt az a tini, aki a szülei szerettek volna elrettenteni az alkoholtól. Ezért a 16. születésnapján nem kevés alkoholt itattak vele. A fiú véralkoholszintje hétszerese volt a megengedettnek.

A szülők sokszor intő vagy akár rossz példákkal próbálják elérni azt, hogy a gyermek egy életre elkerüljön valamilyen veszélyforrást. Azonban a túlzásba vitt példamutatás, akár halálhoz is vezethet.

Kendal Ball Wyomingban született 16 évvel ezelőtt. Édesanyja már új párjával nevelte a gyereket. Kendal születésnapi ajándéka az volt a szüleitől, hogy annyi alkoholt kellett meginnia, amennyit bír. Ezzel szerették volna a szülők egy életre megutáltatni az italt a fiukkal.

A helyi újság szerint a most 16 éves fiú már néhány éve mondogatta, hogy szeretné megkóstolni az alkoholt. Mivel Kendal biológiai apja alkoholista volt, az anya és a nevelőapa félt attól, hogy a fiú is erre az útra léphet.

Ezután jött a szülők furcsa oktató születésnap ötlete. Egész éjszaka itatták a fiút és az egyik barátját. Majd mikor Kendal kidőlt lefektették. Hajnalban az édesanyja ránézett az alvó fiúra, de az már nem reagált az ébresztésre sem.

A lecke azonban rossz irányba fordult és a 16 éves kamasz belehalt az alkoholmérgezésbe. Szervezetében a normál véralkoholszint hétszeresét találták az orvosok.

Az anyát és a nevelőapát szándékos emberöléssel vádolják. Akár 20 évet is kaphatnak. A rendőrség még nem döntött a születésnapon szintén részt vevő másik tini kapcsán. Ő egyenlőre előzetesben van.

A balul sült születésnapnak azonban két halottja is lett. Kendal vér szerinti apja, mikor meghallotta mi történt a fiával öngyilkos lett.

Forrás: Facebook

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..