-Ez az én unokám! –így kiáltott fel Henry Dare, amikor a tévé levetítette az Iszlám Állam egyik propaganda videóját. A felvételen szerel egy négyéves kisfiú is, aki a hitetlenek megöléséről beszél. A Londonban élő nagypapa felismerte unokáját, és a szíve szakad meg érte. – Ő csak egy négyéves kisfiú, nem tehet semmiről, azt csinálja, amit mondanak neki. Kihasználják őt aljas propaganda céljaikra.Ledöbbent! Ahogy a tévében meglátta az unokáját! Ő az unokám, és nem fogom megtagadni- jelentette ki a férfi a Daily Telegraphnak, és elárulta azt is, hogy nem dühös, csak szeretné, ha valaki hazahozná a kisfiút. A történethez hozzátartozik, hogy a férfi lánya, Grace három éve szökött ki Szíriába, és kisfiát is magával vitte. Kint egy Svédországból érkező harcossal kötött házasságot, aki azóta meghalt.

Hirdetés

Ledöbbent! Ahogy a tévében meglátta az unokáját!Sajnos nem egyedi esetről beszélünk, sok olyan felvétel járja be a világsajtó, hogy vannak, akik úgy csatlakoznak az Iszlám Államhoz, hogy viszik magukkal a gyerekeket is. Nemrég egy belga férfiról készültek felvételek, aki nyolcéves kisfiát kivette egy belga általános iskolából és vitte magával harcolni Szíriába.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .