Van, aki mély depresszióba esik, van, aki dühében akár bosszúra is képes, és van, aki kiírja magából fájdalmát, ezzel is könnyítve a lelkén. A következő levél egy olyan asszonynak szól, aki egy kétgyermekes család életét dúlta fel, néhány szenvedélyes órát hozó viszony miatt.

Hirdetés

Nem tudom, elkeseredettség vagy unalom vezetett a férjem ágyába, mert nem hiszem, hogy a teste.
“Ellaposodott a házasságod, ki akarsz lépni” – mondtad neki. Ő egyszerűen önző. De hidd el, téged is csak kihasznált. Engem is, és nagyon megalázott, de te magadat aláztad meg, hisz tudtad, hogy van két gyereke és felesége.

Persze megkívánt, ahogy engem is, még három nappal az igazság és szakításotok előtt is (nem én közeledtem). Lényegében téged is megcsalt velem.

Nem haragszom rád, de GONDOLKODJATOK, NŐK, mindig van fiatalabb, öregebb, vagy csak egyszerűen más.

Lehet, hogy nektek ez csak egy kaland volt, néhány élvezetes óra, de hány ember életét keserítette meg?

Az én lelkem meghasadt egy életre, és két éve próbálom összerakni.

Ahány megcsalt ember szemébe nézek, látom a ki nem alvó fájdalom szomorúságát évek múltával is.

A gyermekeim most ismerkednek a felnőtt élettel, milyen bizonytalansági tényező ez nekik, sőt elvesztették a szüleikbe vetett hitüket is, és idő kell a visszaállításhoz.Hiába rohantál a “légyott” után az óvodába, ő is érzi, hogy nem úgy érzel már az apja iránt. A férjednek sem mindegy, hidd el. Minden tettünknek van következménye.

Te a csalódásból profitáltál, hisz beváltottad régi tervedet, feladtad jól jövedelmező mérnöki munkádat, és megvalósítottad vállalkozásban álmodat.

Én is felállhatok még, de nekem nem volt ez a terveim között.

Hirdetés