Ahogy fejlődik a társadalom, rohanóvá válik az élet, az emberek szinte már adrenalin függők lettek. Ez az új életmód már az esküvői szertartásokban is megjelenik. Hiszen pár éve már extrém helyen is köthetünk házasságot.

Ma a ceremóniák 20 százaléka zajlik valamilyen módon extrém körülmények között. Minél szokatlanabb és polgárpukkasztóbb, annál emlékezetesebb lesz az esküvő.

Másrészt az is lehet az oka, hogy idősebb korban házasodnak már az emberek – átlag 27–29 évesen –, amikorra anyagilag függetlenné válnak, így már nem a szülőkön múlik, hogy milyen lesz az esküvő. Ami még hozzájárul az egyedi esküvői trendhez az is, hogy a párok már évekkel az esküvő előtt összeköltöznek és együtt élnek, így kialakulnak közös szenvedélyek, jellemzők, amiket az esküvőjükön kifejezhetnek a világ felé.

2 (1)

Ma már víz alatt is szoktak egybekelni a párok- főleg akiknek a búvárkodás a szenvedélyük

3 (1)

Akinek nincs tériszonya az bátran vállalkozhat egy ilyen hegyi esküvőre is. Bár nem tudom melyik pap az amelyik felmászik az ifjú párhoz, nem beszélve a násznépről…

4 (1)

Ezt az esküvőt azért csak azoknak ajánljuk, akik bírják a hideget. Hiszen ez az esküvő Szibériában van és persze felöltözni tilos…

6

Ez azért már túlzás, de van aki tényleg adrenalin függő. Szintén kérdés, hol a násznép?

7

Hát igen a házasság egy nagy fejesugrás az ismeretlenbe? Talán ez is lehetne a mottója ennek az esküvőnek.

8

A súlytalanságot szerintem sok ember szívesen kipróbálná. Bár lehet nem épp az igen kimondása közben.

9

Volt már extrém hegyi házasság, de azért az igazi a Világ tetején köttetik…

10

Az ő esküvőjük egy kicsit kakukktojás, mivel nem tervezték, hogy felgyújtanak egy erdőt a ceremónia tiszteletére. Ám ha már úgy esett, hogy az esküvő helyszínének közelében lángolni kezdett a táj, akkor kihasználták a ritka helyzetet, és egy fotózásnyi időre a tűz lett az esküvő háttere.

11

Aki nem sajnálja a haját, az a hullámvasút tetején  is kimondhatja az igent. Bár a násznép, ha szintén a vasúton ül épp lemarad az igenről, hiszen ők még csak felfelé tartanak az emelkedőn.

Előző cikkAnya magzat kapcsolat! A Dúla tanácsai!
Következő cikkKét magzat beszélget

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .