Az emberi butaságnak nincsen határa. Bár sokan gondolhatják, hogy az alábbi ötlet kitalálója épp a hús vér gyerekeket próbálja védeni, ez azonban nincsen így.

Hirdetés

Pedig ő aztán tudja, milyen mikor egy pedofil lecsap egy kisgyerekre. Buck tízéves volt, amikor nővére molesztálta, és a lelki sebek soha nem gyógyultak be. A férfi olyan kezdeményezéssel állt elő, amely a legtöbb embert megdöbbentette, és vitát indított.

Nem lehet őket meggyógyítani, úgyhogy olyan kislány, kisfiú és bébi babákat tervezek piacra dobni, melyeknek gyerekillatuk lesz. Nemi jellegekkel is felruházom őket, így rajtuk kiélhetik magukat – magyarázta az amerikai férfi.

A megdöbbentő az egészben, hogy egészen pici babákat is gyártana az ötletgazda. Akár pelenkás korú és újszülött baba is van a tervek között.

Természetesen az ötlete nem aratott sikert. Inkább egy pszichológust ajánlanánk  neki, és egy szép elbeszélgetést a szüleivel. Bár ez már valószínűleg késő bánat, de a probléma gyökere nem a pedofíliában van- jelen esetben. Hanem azon, hogy hol is voltak a szülők, amikor a nővérke molesztálta a kisebb testvért? Egyáltalán mit s nevezünk molesztálásnak?Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..